Onsdagsglutten – a must have

Ni har fattat att jag älskar att kika runt på potentiella boenden, va? Men jag hoppas att ni lika självklart har insett att jag verkligen älskar mitt liv och leverne, hem och boende här på Näset och att det kanske är därför som jag lätt kan drömma mig bort till andra orter, boenden, smultronställen. Göra en mental inflyttning och bara  njuta av olikheten mot det jag redan har. Och ja, vi spenderar rätt mycket tid på att knarka hemnet, checka spännande mäklarfirmor och förstås botanisera bland glossiga magasin. Hihihihi…

Balkong på våning 2

Det här är en sinnesbild för njutning – öppna altandörrar, balkong/altan och så sol. Jag föll som en fura vid anblicken av detta helt fantastiska gårdshus i Vasastan. Vad är det med rektorskan och gårdshus/Townhouses?

Välkommen till Upplandsgatan 36 A

Ganska anspråkslöst i detta format, det måste ändå tillstås men balkongen däruppe fångade mitt intresse. Häng med och kolla insidan! Den är allt annat än anspråkslös kan jag lova….

Sovrum på vinden med bygglov för terrass

Ett cosy sovrum på vinden/loftet med bygglov för takterass. Oh la la….Charmigt snedtak, bjälkarna framtagna och så kombon vitt/mörkbrunt alt svart. Lovely!

Stort och hemtrevligt kök

Mycket stilrent och snyggt kök- Älsk på det strama vita i kombo med härligt kakel. Spisen och fläktkåpan är inte fy skam heller…..

Fungerande kamin

Fungerande kamin och notat skeppsgolv – det kan liksom inte bli bättre på något sätt. Jag tror banne mig jag är kär.

Vacker trappa i huset

Kolla den charmiga trappen och det helt underbara trappfönstret. Jag ser mig själv sittandes där i trappnischen. Har ju en förkärlek till trapphäng jag.

Vardagsrum med braskamin

Det där vardagsrummet med braskamin. Åhhhhhhhh! Vill ha! Eller det där badrummet/relaxen i källarplan.

Dubbla duschar och badtunna

Hur är det ens möjligt att ett så anspråkslöst hus på utsidan kan rymma sådana oväntade och härliga detaljer. Jag är helt säker på att jag är kär på riktigt! (Alla bilder från Erik Olsson)

Eget hus

Ja, mina vänner. Avd. nyckfulla april måste såklart behandlas. Vaknade tidigt, tidigt och tassade upp och ut med dogsen. Bylsade på mig, ty det var vitt av frost men sol på uppgång. Såååå vackert!

A morning walk by the Sea….underbar start på dagen. Note to self: Bör göras oftare! Sol hela dagen lång, 16 grader och så fantastisk skönt att jag får tårar i ögonen. Hur kan man vara så väderberoende (eller väderfixerad som maken ibland uttrycker det)? Just asking….

Mellanlandning på hemmaplan med Gabbe och kompisMelker. Mellis, altanhäng och så bakning till fredagens lilla klassfest står på programmet innan vi far på fotbollsträning. Left overs till käk ikväll coh så lite tvsoffhäng innan nattning. En bättre onsdag, helt enkelt.

Kram Mia

 

6 thoughts on “Onsdagsglutten – a must have

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *