NiHao

Ett av de allra första ord som Gabbe sa (jepp, han lärde sig tala sent) var just NiHao, dvs ”Hej” på kinesiska. Lite festligt faktiskt. Och jag kan lova att vi var lite konfunderade, innan vi upptäckte att det var precis det ordet som sas ofantligt många gånger i hans favvoprogram på tv. Nåväl, NiHao på er allesammans denna fredag i april.

2015-06-14 12.52.44

Köpte en fredagsbukett i bästa blomsteraffären pau Jämjö och försöker insupa känslan av helg. Jobbeveckan är genomgången och den har varit hyfsat pressad på många plan. Idag blev det en lagom fredagshandling, en fredagseftermiddag hos mor och far och så nu en halvkrasch i Lassesoffan.Vi är alla helt skruvat trötta, inte minst fine Milou som precis transformerats från stora Bergatrollet till vårkostymsklädd snygging.

Nu  väntar en helg med minimalt med måsten, bara en hel mängd önskningar. Vi vill gärna ha massor av hemmamys, sol och sköna temperaturer, god mat och tillsammanstid. Rektorskan tänker sig lite catch up vad gäller städ, tvätt och skoljobb men också lite sköna promenader och lässtunder. Låt oss infria våra önskemål vänner…..

Happy Friday folket! Kram Mia

 

2 thoughts on “NiHao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *