När livet börjar om…..

Idag måste jag bara boktipsa om en helt underbar feelgooding helt enkelt. En bok av min favvoförfattare  Lucy Dillon med samma namn som rubriken ovan.

2016-03-29 22.14.17

Känslan av engelska landsbygden, lite kärlekstrubbel, vardagsdramatik och en liten twist bara älskar jag. Som vanligt är det en riktig bladvändare hon bjuder på, Lucy Dillon, och det gäller att du avsätter tid för läsning av de där härliga 476 sidorna. Jag kunde knappt slita mig ifrån den. Här kommer en snabbresumé av boken:

”Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på.

En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många – och förverkliga mer än en dröm.

När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt – och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.”

2016-03-28 16.40.24

Vårvärmen i tisdags ersattes av gråmulet, regn och 10 grader igår onsdag. Idag har solen hittat tillbaka men det blåser småspik, so to speak. Med andra ord ser det skönare ut inifrån än vad det är där ute, men sol är i alla fall såååå mycket bättre än regn.

Torsdagsjobbet är klart, lunchhäng med finaste kus Lotta får mig att le, alla befinner sig på hemmaplan och det är straxt dags att köra lite restfest från kylen. Golf på ena tv:n och på den andra laddar vi för Östersund vs AIK. Hoppas innerligt på en bättre match än i söndags. Imorgon är det redan fredag igen.

Kram Mia

4 thoughts on “När livet börjar om…..

  1. Läser just nu ”hundra omistliga ting” av samma författare, man fastnar från första sidan, det gillar jag 🙂
    Har du läst den?
    Sen har jag en utmaning till dig hos mig 😉
    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *