Bring the Spring on

Känner ni den raringar? Våren alltså. Känner ni den där härligt sprudlande känslan av att vilja omfamna det nya, det livfulla? Väntan på och längtan efter ljuset, solen och lite mer angenäma temperaturer har nog egentligen varit lika tärande som alla år, men med undantaget att jag nog lyckats förtränga det där då och då. Nu när vi snart säger adjö till mars önskar jag mig än mer sol, än varmare temperaturer och än mer vårkänsla. Tack….

2016-03-12 12.04.37

Vårbruket här i Happyvardag har påbörjats. För några helger sedan tog vi fram altanmöblerna, putsade av fönster och fixade såväl innetak som lister och takbjälkar. Trädgården, som fick sig en första omgång, väntar nu istället på rektorskans vinst av 8h trädgårdsjobb varför vi har kunnat fokusera på inomhusgrejor istället.

2016-03-31 17.19.45

TBs rum fick sig en rejäl genomkörare och sanering samt utrensning av garderob och övriga huset är nu ganska vårfräscht. I hallen har årstidsskifte skett bland jackor, huvudbonader och andra accessoarer, medan skoutbudet får ligga på vänt ett tag till. Kyl, frys och skafferi är utrensat och påfyllt med nytt och fräscht och nya vårblomster har flyttat in. För övrigt ägnade jag även en god stund åt omflytt av så kallat ögongodis, för att skapa liite vårkänsla helt enkelt.

2016-03-28 16.40.24

Nya ljusbollar i olika blå nyanser införskaffades och fick pryda köksfönstret tillsammans med en av få prynadspryttlar i detta hem. Älskar glasbollen från Konsthyttan i Urshult, vilken har funnits med i mitt hem under mååååånga år.

2016-03-31 13.00.37

Nåväl, jag har hunnit med en hel del fix under påsklovsveckan. Dagen har ägnats åt en hel massa huvudbry kring scheman, timmar och tjänster och helt ärligt snurrar det rejält just nu. I övrigt har har hunnit med en skön fikastund med Allra Käresta Syster på EspressoHouse samt lite matshopping till hemkommande svärisar. Nu ska jag preppa lite käk, massera en ond nacke och en dito rygg innan jag kör en vända hem till svärisarnas hus med grejor. Ikväll ska jag unna mig en låååång lässtund. Imorgon jobb och sedan vankas det helg igen…..

Kram Mia

 

4 thoughts on “Bring the Spring on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *