Michael Kors et moi

Det tillhör inte vanligheterna att rektorskan frotterar sig med kändisar in på bara kroppen, men plötsligt händer det…..Normalt sett köper jag sällan de där riktigt dyra märkeskläderna. Jag är lite mer av shopaholic kopplat till rea, outlets och tillbud. Att köpa till kanonpris för att sedan inte behöva ha dåligt samvete om jag skulle komma på mig själv att gilla aktuella plagg lite mindre än jag trodde jag skulle göra. Nåväl, undantaget som bekräftar regeln var förra årets fynd i Florida. Dyker in i en butik och mina ögon fixeras vid en Michael Kors klänning jag sett i reklam men helt avfärdat pga priset. Och där hänger den och basunerar ut sin tillägnglighet via ett tillbud. Ett tillbud jag absolut inte kunde säga nej till. En klänning kvar, en storlek. Min! Vågade  knappt packa ner den i resväskan på hemväg av rädsla för att bli av med den. Knaspotta? Moi? Jepp….

2016-03-19 17.14.21

Silkig  modell, ingen tältvarning och så givetvis svart och vit. Pefektion med andra ord…..Så idag gjorde jag upp med vinterpälsen, gled ner i klänningen, hoppade i mina älskade klackaskor från Arnolds i Kalmar och så drog vi  på dop. En dagens på rektorskan, det tillhör minsann inte vanligheterna…..

Happy Lördag folket! Kram Mia

8 thoughts on “Michael Kors et moi

  1. Superfin klänning, och den sitter som en smäck på dig! Du är skitsnygg!!
    Var det dopens dag i lördags månntro? Jag var ju i Listerbykyrkan på dop i lördags. Det blev ett väldigt kort men intensivt besök i helgen.
    Kram J

    • Heheheh, ja det kan man ju undra. Men vad kul att du var hemma en sväng. Och tack snälla vad gullig du är – snygg är jag inte men jag känner mig väldigt fin. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *