Ny milstolpe i sikte

Eller ja, inte direkt så precis i närsiktet men ändå inte heller så där sjukt avlägsen. Terminens första jobbperiod lades bakom oss och vi har haft ett skötn sportlov. Sådär våldsamt mycket sport blev det inte för oss egentligen, men härlig avkoppling och mycket frisk luft fyllde vi veckan med. Det jag kanske gillar allra bäst med veckolov är att man lätt ställer om till lovmode och sedan även jobbmode ganska enkelt. Det blev många sena kvällar och flera leasure mornar, stros i myskostym och långa fikastunder. Och en hel ocean av vovvegos med Milou och låneDoris.

2016-02-28 10.28.57

Och idag drog vi igång jobbperiod 2 för terminen och med nästa milstolpe påsklov v.13. Våra elever i åk F-5 startade sitt Kroppen-tema och i åk 6-9 spåret kär vi en Må-bra-vecka. Just idag startade vi med gemensam frukost, imorgon blir det morgonsimning sedan är det en hel dle andra härliga aktiviteter.

Fyra spännande jobbeveckor  har vi nu alltså framför oss. Trots ett lov där vi som vanligt ligger mer eller mindre däckade i någon sjuka så var jag idag taggad som tusen för jobbstart. Vi börjar så smått organisationsplanera för kommande läsår och att lägga Svettpärlepussel med personer, timmar, tjänstgöringsprocenter, lokaler, ämnen och annat är himla inspirerande.

2016-02-28 10.42.48

Och så är det ju en fröjd, minst sagt, så här års då man går mot ljuset, värmen och det lite lättare livet. Söndagens sol och faktiskt lite skönare temp bjöd på långpromenad här hemma på Näset. Ni fattar att jag älskar att bo här i denna sommarstugedröm….

Måndagsjobb, några möten och många inspirerande samtal följdes sedan upp av en lagkväll på bästa Team Sportia för Gabbes lag RAIF06. Här blev det beställning av lagoveraller (nya träningsställ och matchställ är redan förbeställda) och valfria inköp. Gabbe passade på att shoppa gympadojjor, extra strumpor och fotbollsvantar – skorna kom ju hemlevererade redan i lördags. Såg att dessa skor fanns till köp idag, men Gabbe valde förstås den dyrare varianten så den skickade vi efter till förmånligt pris.

Happy Monday vänner…..Kram Mia

8 thoughts on “Ny milstolpe i sikte

 1. En välbehövlig sådan kan jag säga… Här kommer en ganska så sömning hälsning från Köpenhamn…
  Är ganska slut efter en intensiv dag o en ganska intensiv period. Men det är bara måndag kväll o några dagar kvar att jobba med ju..
  Men påsken ligger där framme o skvallrar om en´xtra ledigt 🙂
  Å första dagen hade gått jättebra o mamman kan andas ut lite..Natt natt!
  Kram Anna

  • Gud vad härligt att första dagen är gjord. Du ska se att det blir toppen. Säkert några ups och några downs men ge det tid bara….Kram

 2. Hoppas på en fin tisdag, igår em var det kanonväder, skadar inte med en upprepning! -5 nu på morgonen…Brr, vi som ska hämta hem husvagnen ikväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *