Onsdagsglutten – Nu är jag kär på riktigt….

Någon undrade var jag hittar alla fina boenden och ja, helt ärligt….jag ägnar en del tid åt att kika runt på spännande hussajter. Jag verkligen älskar att titta på olika typer av boenden, klura på hur livet skulle vara om jag bodde där och möblerar dem i fantasin. Skruvat? Jag veeet…..

Välkommen till Martha's Cottage

Det här handlar förstås inte alls om att jag inte trivs där jag är. Inte alls. Men medge när ni ser detta söta lilla fristående hus att man blir förälskad. Stället, som är under nyproduktion, heter Martha´s Cottage och ligger i Huddinge. Så gulligt…..

Välkommen in...Välkommen in...

Vitt, förstås. Välutnyttjande av varenda kvadratmeter, förstås. Såväl genomtänkt som vansinnigt snyggt, förstås.

Fullutrustat kök, även med tvättmaskinFullutrustat kök, även med tvättmaskin

Välutrustat kök,d.är även tvättmaskinen får plats. Lilla fönstret vid diskhon är perfect match för rektorskan.

Duschrummet har fönsterDuschrummet har fönster

Även duschrummet/toaletten har fönster vilket är ett stort plus tycker jag. Snygg kommod och stilren touch. Inga onödiga krusiduller, men fullt möjligt att adda sin egen stil.

Till Martha's Cottage hör en parkeringsplats

Så här ser projektet ut . Lite amerikanskt sådär som rektorskan älskar. Eftersom Martha´s Cottage är lite för mycket cottage för en hel familj so to speak, så passar Villa Hampton i samma projekt rektorskan såååå mycket bättre. Ser mig själv där….for sure…. (alla bilder BaldersÄdelmark)

I projektet finns också Villa Hamptons

Sportlovslillördag och vi är mer än lovligt sega här idag. Gabbe spelade fotbollscup (sista inomhus för säsongen) i Ingelstad igår och vi kom hem kl 23.25. Jippie!

2016-02-23 18.33.55

Cupen var väl kanske inte en av de mest välorganiserade vi deltagit i och sporthallen inte heller en av de mest välplanerade men….icke desto mindre. Ena laget gick obesegrade genom sin grupp och Gabbes lag vann två och förlorade en – vidare till semi med båda lag. Tyvärr fick de möta varandra i den eftersom ena laget vann sin grupp och det andra blev tvåa. Med 30 sek kvar vann det andra RAIF06laget över Gabbes och med 15 sek kvar i finalen vann laget även den. Att bärga guldet, oavsett vilket av RAIFlagen man tillhör var härligt för samhörighetskänslan. Jag lär ha anledning att återkomma kring detta…..det berörde verkligen kan jag meddela.

2016-02-23 21.29.39

Nåväl, dålig nattsömn=trött mami=låååång onsdag. Här blev det lite catch up idag bland tvätt, pappersarbete, jobbet, mor och far samt handling. Nu preppa en Chicken Paneng, promenera vovvar och sedan ramla ihop framför mästerkockarna ikväll. Kanske blir det en skön lässtund (ska boktips också snart….) framför brasan också – idag gör jag bara snälla saker mot mig själv. Bra va?

Kram Mia

 

 

4 thoughts on “Onsdagsglutten – Nu är jag kär på riktigt….

  1. Vilka snygga hus! Jag älskar huset vi bor i. Det enda minuset är att jag skulle vilja att det var lite större, skulle behöva ett rum till. Men å andra sidan, varje gång jag drömmer om att flytta har jag ont i magen i drömmen och vaknar med en stor lättnad att jag inte behöver flytta.

    • Men så är det ju ofta. Man hittar fina andra hus och återupptäcker kärleken till sitt eget. Bästa sättet att hitat hem så att säga. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *