After pasture&meadow

Sportlovet är igångkickat här på Näset. Att fara på semester på våra enveckorslov har aldrig legat för familjen Happyvardag, dels är det galet skönt med catch up på hemmaplan, verklig vila och mycket mys och dels har vi ju en klar tendens att kombinera lov med sjukdom så…..Vintersemester skulle eventuellt tilltala make och kids, rektorskan not. Därför är vi hemma. Punkt!

2016-02-22 15.41.39

Låååångsamt start på måndagen, skickade maken till jobbet (stackars honom…) traskade ut längs havet med vovvarna och sedan njöt vi av långfrulle. Lite trix här hemma och sedan en tur till jobbet samt Maxihandling. Eftermiddagen tillbringade vi bland hagar och ängar längs havet här på Näset. Vovvarna fick springa fritt, Gabbe hade trädklättring och vi tränade liten Doris på att komma vid kommando. Solen sken och värmde faktiskt lite på avstånd, fåglarna kvittrade och vi njöt av att bara vara. Trötta vovvar efter att ha knatat i terrängen, rätt smutsiga också följdes upp med dusch,  fika och brasmys.

2016-02-22 15.33.37

Nu puttrar en het Bolognese på spisen och ett glas vältempat Italienskt är redan upphällt. After pasture&meadow när det är som  bäst liksom…..

Happy Sportlov folket! Kram Mia

6 thoughts on “After pasture&meadow

 1. Å himmel så härligt det låter…
  Kom inte från jobbet förrän innan åtta idag… MEN jag är ändå lite ikapp och det är ju skönt iaf 🙂
  Å jag är ledig på onsdag 🙂
  Nu ska jag gå o sussa minsann…
  Ha en fin sportlovstisdag imorgon!
  Kramar Anna

 2. Inga vinterresor här heller, gillar inte snön som du vet…. Jag gillar också att vara ledig hemma.. Det är superskönt!
  I morgon har jag veckans lediga dag, maken likaså så det blir en dag på tu man hand med träning och lunch. Ajj lööv 😉
  Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *