Onsdagsglutten – Townhouse. Igen!

This it is……OMG! Igen! Förvisso i en stad som jag egentligen inte har någon som helst anknytning till. Nu längre alltså. Det fanns en tid då Allra Käresta Syster bodde i staden med landets gladaste dialekt, men annars….annars känner jag nästan inte någon där. I Göteborg alltså. Men Townhouses, townhouses är något av the love of my life…..

Plan 1

Balkong. Check! Älskar känslan av att kunna öppna upp och att vara inne ute eller ute inne. Känns lite lagom croweded därutanför också.

Plan 1

Jisses vad härligt! Älsk på spegeldubbeldörr, stukatur i taket, fiskbensparkett och så bröstpanel. Till och med den något mörka tapeten matchar perfekt. Dock hade jag aldrig valt träbord ej heller den kristallkronan i taket. Ovalt vitt bord med fotöljliknande stolar och en stor maffig lampa med dovt sken skulle matcha mina önskemål bättre.

Plan 1

Fantastiskt härligt kök med generösa såväl arbetsytor som en hel serveringsgång full av skåp och lådor. Älskar spisen och kåpan lite extra kan jag meddela.

Plan 3

10 rum och  kök fördelat på 430  kvadrat – jag  vi hade fått plats. Spännande rum med rolig twist. Men trots att det är sjukt inne med dova kulörer så tycker jag kanske att dte blir lite väl mörkt, maskulint tillsammans med mörka träslag dessutom.

Plan 2

Åh vacker fönstermålning! Det finns även hemma hos kompisar till oss. Så fint!

Plan 2

Gillar verkligen den här entrén. Men lite scary med hissen rakt in i lägenheten eller? Vardagsrummet är så  enormt mysigt! Här hade jag säkert kunnat trivas…… Alla bilder:

SKEPPSHOLMEN SOTHEBYS

Plan 2

Jahaja, lillördag igen…..Hur har dagen varit Mia? Tja, den startade tidigt, åkte hemifrån straxt efter 7. Fortfarande många sjuka på jobbet (någon som kom tillbaka och någon som insjuknade) och det innebär att arbetsuppgifter måste fördelas, men jag har sannerligen suveränt flexibla medarbetare. Rätt intensivt med andra ord, flera möten men icke desto mindre var jag på jobbet mellan 7.30 och 16 – det är ju en klar förbättring jämfört med gårdagen i alla fall. Flera samtal med bilfirma och försäkringsbolag, vilket i sig kan vara rätt meckigt. Skjutsa hem make och Gabbe och så vidare till mor och far för matleverans, fixa matlista, vika tvätt, trösta, organisera och hämta pengar. Äntrade hemmet vid 18.15 och då var jag mer än mör kan jag meddela.

Maken hade maten på prepp, brasan sprakade och plötsligt var vi fulltaliga = skönt. Nu har vi landat framför Sveriges Mästerkock och sen blir det Champions League innan vi nattar kudden inför ännu en intensiv jobbedag imorgon. Snart sportlov, Mia…snart sportlov, snart sportlov……

Kram Mia

 

 

5 thoughts on “Onsdagsglutten – Townhouse. Igen!

 1. Oj Mia, vart hittar du alla makalösa boenden!!
  Ja, ibland måste man ju kasta sig ut lite…
  Hoppas din kväll varit fin!
  Nu ska jag krypa ner igen… Oj, klockan är fööööör mycket redan..
  Natti natt!
  Kraaaamar
  Snart… inom räckhåll finns lovet nu du :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *