Onsdagsglutten – nyproduktion vid vatten

Att jag har en förkärlek till havet, de stora fönsterytorna, funkis möter futuristiskt och så pool har väl knappast undgått någon kan jag tro. Här kommer ännu ett sådant exempel….

Stockholm, skärgård, Lindingö…..Att stå i ett rum och ha utsikt i flera väderstreck är galet tilltalande måste tillstås. Att dessutom adda matlagning eller frukost/lunch/middagssittning blir väldigt mycket jag på något sätt. Fast kaktusar går fetbort kan jag lova. HATAR…..

Jag visualiserar mig själv där i bilden. Älsk på fåtöljen eller att ligga sådär leasure slängd över sängen och kika ut på havet. För att inte tala om att dopap sin lekamen i poolen, eller låta den soltorka….åh!!!!!

Pax för det rummet säger jag bara……här skulle jag kunna spendera precis hur mycket tid som helst. Kika på havet, meditera, skriva, inspireras, lyssna på musik….name it!

Inte heller detta rum finner jag fog för att klaga på. Jisses vilken underbar kombo med naturmaterial i trä och betongliknande. Till och med jag som icke-trä-älskare blir swept away.

Där ja, där är det. Om vi köper huset till höger i bild, vem flyttar då in i det vänstra? (alla bilder från Eklund Stockholm New York)

Lillördag idag och en av de bästa jobbedagarna på länge. En Blekingefinalvinst i Vi i femman igår och så ett mycket bra personalmöte (tack allesammans) med uppstart för vår fortbildning i Mindfulness. Idag har jag äntligen färdat en hel del tankeprövande utredningsmaterial kring pedagogiska bedömningar, konsultationsdokument etc och när jag slog igen laptopen kände jag mig mer än nöjd. Det var längesedan jag gick hem en dag utan att ha en massa måsten att göra på hemmaplan. Puh!

Nu dags att preppa onsdagskäket. Det blir cajunkotletter med pepparsås och ugnsstekt potatis till 2/4, Gabbe är redan nyäten och rektorskan ska njuta av en orientalisk grönsaksgryta dagen till ära. Sen bänkar vi oss framför tv.n och mästerkockarna. Spännande!

Kram Mia

 

10 thoughts on “Onsdagsglutten – nyproduktion vid vatten

 1. Det är så fascinerande med oss människor och hur olika vi tycker. Vad tråkigt det vore om vi alla skulle tycka lika. Du hatar kaktusar, någon annan tycker att ormbunkar är det läskigaste som finns i växtväg. Själv gillar jag båda växtslagen. Lite otippat tycker jag pärlhyacinter är jätteläskigt. Jag har några lökar i småkrukor inne och de är helt ok som knoppar med bara nedersta raden knappt utslagen men sen kan jag inte titta på dem, ryser, jätteäckligt.
  Kram Monika

  • Kaktusar är väldigt fina men efter att ha fått handen full av små kaktusstickor efter städning hos mor och far så går dessa fetbort.
   Kram

  • Perfekt raring, du kommer därmed att få uppdraget att vara min personal shopper av kläder, smink coh skönhetsprodukter. På dirren. Kram

 2. Å jag är precis lika dan! Bor själv i ett hus (lägenhet om jag ska vara petig) precis vid havet och älskar det! Men visst är det kul att drömma om vi hade flyttat till just det speciella huset…Drömma får man göra! 🙂

  • Oh ja, älskar att kika på drömhus och lägenheter. Fundera på möbleringar och inköp. Hihihih, helt crazy, jag vet….Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *