Aktiverat klickfinger

Man kan kalla mig periodare. I väldigt många avseende. Jag kan vara väldigt duktig träningsmässigt i vissa perioder och sedan blir jag en slö soffpotatis. Och jag har verkligen en tendens att snöa in på olika maträtter och drycker under vissa perioder. Nästan att jämföra med gravidcravings alltså. Vem minns inte min 9 månaders långa bakpotatisera medan jag väntade TB exempelvis. Somliga perioder är jag en riktig bokslukare och andra öppnar jag knappt ens den mest lättlästa tidning. För att inte tala om vilken typ av kläder jag väljer att bära.

2016-01-29 16.00.16

Jag tror att man kan säga att det är precis detsamma med shopping. Under somliga perioder tittar jag knappt åt affärer, websidor eller kläder än mindre köper något – för att sedan komma på mig själv med att nästan själve shoppaholicen intagit min kropp. Detta fenomen brukar vanligtvis uppträda lagom då jag besöker Florida, men det har hänt att jag får en släng av sleven även andra delar av året. Som nu då…..

2016-01-29 16.25.53Tokrea på nätet och jag klickade hem många säkra kort och några osäkra. Som av en händelse var det endast de osäkra korten som passade och fick stanna kvar. Weird!  Men jag menar, ett par skinnbyxor måste man ju ha i sin garderob och när man hittar en bikini som sitter ok så måste man slå till. Något av ett rare moment liksom. Medan jag ändå höll på lyckades jag visst klicka hem lite läsbart också…..

2016-02-05 21.32.38

Katerina Janouch har jag läst andra av så jag gissar på lättläst och utan att behöva tänka på underton och mening. Lucy Dillons nya är precis släppt och jag har verkligen älskat hennes tidigare, så den spar jag till sportlovet. Tror jag kommer att börja med ”Sonjas sista vilja”- Återkommer med referat så småningom…..

2016-02-05 21.35.16

Ny silkig tunika (utan tältvarning, dvs ej a-linjeformad) och den lilla svarta kjolen hittade jag på rea och så vårens/sommaren klänning lär bli en favvis. Jag har den i svart/vit randig sen tiidgare och den är stickad. Älsk på det….

2016-02-05 21.35.59

Så kan det gå när klickfingret aktiverats. Nu måste jag nog anse denna perioden slutförd och börja spara pengar till sommarens shopping. En mycket slapp och härlig lördag på Näset. Sovmorgonen varade inte mer än till 08, men så skönt att inte upp till någon tid. Morgonpromenad med Milou och sedan långfrulle med delar av huset. Resten av dagen har vi glidit omkring här hemma i värsta myskostymsracet. Lite jobbtrix, lite brasmys, lite tvättstugearbete och så härligaste lördagshänget med kompisJena på besök från Helsingborg. Nu lite middagsprepp, det blir fyllda kycklingsroulader med krispiga tillbehör, och så ett glas Montevecchio. Ledighet är bra fint…..

Kram Mia

4 thoughts on “Aktiverat klickfinger

  1. Precis allt det där skulle jag också ha kunnat klicka hem, snygga klöser och härliga böcker. Hur vågar du klicka hem bikini?? Tufft, men den var skitsnygg!
    Sonjas sista vilja har jag läst, den är mysig och bra. Den serien av Janouch har jag inte löst än, håller fortfarande på med barnmorskeserien.
    Och du, periodare jag me…. Kram J

    • I knew it honey…..Lika vi är…..
      Jamen det var ju rea på bikinin och jag hade precis shoppat bh i den storleken från sidan innan jul så….vad fasen tänkte jag. Och den satt smäckbra. Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *