Onsdagsglutten – helt otippat i inlandet

Ja, alltså det är väl inte helt otippat att det finns fina hus i inlandet. Det otippade är att rektorskan tittar på dem. Ni vet ju att jag älskar havet, under årets alla skiftningar, och helt ärligt skulle jag ha extremt svårt att leva långt från hav och strand men detta underbara hus måste ändå fram i bloggljuset. Huset finns till salu hos Fastighetsmäklare Bergstrand i Växjö  och jag säger bara wow…..

Vi börjar väl med matplats intill ”vinkällaren”. Stilrent grått och med stora glaspartier. Nice!

Ett litet Orangerie skulle välkomnas, trots att mina fingrar är allt annat än gröna so to speak.

Hohoho…..rektorskans hobbyrum. Jo man tackar…..

Väl tilltaget sovrum med klar hotellkänsla samt  glasparti mot altan och så en braskamin. Svårt….

Walk-in-closet är en mycket het dröm för rektorskan. Inte för att jag har såååå mycket kläder och skor, men för att få känna känslan av koll, överblick…..

Uteplats, en av tre tror jag.

Uteplats nummer 2. OMG….ser ni loungen med bubbelpool? Älsk på den.

Stilrent badrum = mycket snyggt!

Härlig umgängesdel, om än lite för mycket trädetaljer för mitt tycke och smak.

Ännu en ljuvlig uteplats. Kolla vilket mys!

Så här ser huset ut i sin helhet! Välkomna!

Japp vänner, ännu en onsdag och mitt-i-jobbeveckandag har passerat revy. Det är full fart mot helgen som gäller nu. För oss på jobbet är det såväl medmontering och ihopsamlandet av en termin, men det är också förberedelser för stora upploppet sista veckan. Ni vet då precis allt ska hända, typ julbord för elever och personal, luciasoaré (stor grej på Svettpärlan), julpysseldag, stora idrottsutmaningen mellan elever och personal, julfika, betygssamtal, julavslutning, tomtegröt och skinkmackelunch, långdans och en massa annat kul. Det är lite småskavanker här och var i personalen och somliga har eller ligger däckade i influensa. Vi håller tummarna för att alla andra ska klara sig…  Själv känner jag av en hel mängd diffusa influensasymptom och igårkväll var jag riktigt risig – frusen, ont i väldigt märkliga delar av kroppen samt mådde pytonilla. Not nice at all! Vaknade ändå denna onsdag med enbart skallebank, så det blev jobbet förstås. Dock tog jag en sväng hem nu mellan 14 och 15.30 för en powervila innan det är dags för terminens betygskonferens för åk 6-9. Gissar att det kommer att virvla omkring namn, betygsbokstäver och diskussionsunderlag i mitt huvud natten lång sedan men vad gör man inte för att skydda och säkra en likvärdig betygssättning. Gissar nummer 2 att Bönderna på TV samt Bachelor after the final rose kommer att bli lagom ansträngande på TV ikväll, tillsammans med Champions League på den andra.

Kram Mia

6 thoughts on “Onsdagsglutten – helt otippat i inlandet

 1. Jag säger som du…. Wow! Jag hade dock inte låtit köket gå mot orange…
  Det blir bönderna här också i kväll, förmodligen ett par klunkar glögg till.
  Kram J

 2. Oj, oj oj… Det var speciellt minst sagt, men lite för sterilt tror jag.
  Gillade uteplatsen med bubblet och den under det stora parasollet mycket.
  Mysigt med kamin i sovrummet, meeeen när jag ska sova vill jag ända ha det svalt.
  Men smaken e som baken..;)
  Ja du, nu är det massor som ska checkas av minst sagt..
  Längtar verkligen efter ledigt nu.
  Förstår att ni har fullt upp, massor av aktiviteter inplanerat. Roligt förstås, men även det tar ju på krafterna.
  Tack gulle du för dina grattishälsningar <3
  Kraaaam Anna

  • Älskar också uteplatserna mest av allt. Jag hade ju inte kört orange i köket heller och jag gillar svalt också i sovrum. Men lite läckert tyckte jga att det var ändå.
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *