TBT – När vi blev fulltaliga!

Jag fortsätter att vandra i minnenas kvarter och att botanisera bland all nostalgi. Att ägna mig åt ”Throw Back Thursday” är ett sätt att bjuda in er till rektorskans liv innan bloggen, vilket jag hoppas skall uppskattas. Själv älskar jag att titta på gamla bilder…..

2015-10-25 10.37.36

Året är 2005 och vi befinner oss i Florida på semester och för att fira vår 5-årige bröllopsdag. TB skall om några månader fylla 10 år och han har längtat som en tok efter ett syskon. När vi hade gett upp hoppet, bokat flera olika resor och beställt en hundvalp, då…då upptäckte vi den härliga nygheten. Här är vi utanför Hulken på Universal Studio och i min lilla bula ligger en 13 veckor gammal bebbe. Så efterlängtad!

2015-10-25 10.39.09

Den 2 maj, nästan tre veckor för tidigt, såg Gabbe dagens ljus. Efter 3 krystvärkar och avgrundsvrål från mami gjorde Gabbe storstilad entré med höger arm ovanför huvudet – som Stålmannen flög (hrm….) han ut. Att det var en Gabbe hade jag vetat om sedan ett ultraljud och TB var så enormt stolt.

2015-10-25 10.51.33

Lille Grodan som han kallades fick en mycket varm och het första sommar i livet. Kanske är det därför han fullkomligen älskar att bada.

2015-10-25 10.45.18

Här är första besöket i Florida för Gabbe, precis 2 år fyllda. Vi valde att gå på Disneys vattenpark Blizzard Beach och Gabbe rockade loss bland alla attraktioner. Han pratade inte mycket på denna tiden, men han sa i alla fall ”EN”, vilket betydde att han ville åka en gång till.

2015-10-25 10.43.49

Första besöket på Naples Beach. Gabbe bara sprang genom sanden och rakt ut i vattnet med kläder, skor och hatt på. Han skrattade och skrek, doppade sig och så upp igen. Om och om igen. Förbipasserande stannade och fångades av hans otroliga lycka….

2015-10-25 10.44.20

Och så poolen i vårt hus på Fort Myers Beach. ”EN” skrek han om och om igen och så kastade han sig handlöst rakt i. Det var på samma resa han kastade sig i den stora poolen på hotellet i Orlando. Och sjönk som en sten på två meters djup. Farbror Micke fick minsann visa sina skills som olympisk simmare och när Gabbe var uppe på kanten igen så bara skrattade han och sa:……ja just det…..”EN”. Galenpanna!

2015-10-25 10.46.16

Även poolbad på hemmaplan gick som en dans. Med diverse olika konster förstås. På bild tre säger han ”EN” och håller upp sitt lilla finger för att förtydliga detta.

Vår lille blondie! Killen som genomgick en väldigt märklig förvandling. Mager och brunhårig på bild den 10 januari 2007 och så lite rundnätt och väldigt blond i augusti samma år. Hur är det möjligt liksom?

2015-10-25 10.46.28

De här två godingarna. TB blev storebror, Gabbe lillebror och familjen var plötsligt komplett. Ja, så när som på lille Milou, men honom får ni träffa en annan torsdag.

En mycket lång arbetsdag är till ända. Hysteriskt flängande från en sak till en annan och jag har känt mig mer än lovligt stressad, men….dagen avslutades med ett suveränt möte på BUP. Det är långt ifrån alla  möten där som känns så – tusen tack alla inblandade! Hem och möttes av en färdigpreppad mexbuffé av mina boys och så förstås en sprakande brasa. Precis vad jag behövde. Dags att sladda ner i soffhörnet och kika på säsongsfinalen av Fest hos Bindefeldt. Don´t miss!

Puss på er….

 

2 thoughts on “TBT – När vi blev fulltaliga!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *