Old friends are so valuable

A million times or more I thought about you
The years, the tears, the laughter, things we used to do
Are memories that warm me like a sunny day
You touched my life in such a special way

2015-10-13 17.54.31

Tänk vad underbart härligt det är att få träffa någon som man inte har sett på länge. Väldigt länge! Det är något alldeles extra med människor som man har spenderat mycket tid med, under lång tid och för länge sedan. Så många crazy situationer, händelser och stunder tillsammans under vår gymnasietid. Och nu, så där några år senare så återupplevde vi det där tillsammans. Det och allt som hänt sedan vi tog studenten 1988. Prat och skratt och en massa svajjande i tid. Så påfylld jag känner mig nu…..

Jag tänker ofta på vilken faslig tur jag har som har så många härliga människor i mitt liv. Nya och gamla relationer, människor i många olika åldrar och på en mängd olika ställen här på vår jord. Och bara det faktum att de står ut med mig och vill umgås….bara en sån sak, va!

Innan detta mysiga kompishäng så blev det en riktigt bra jobbedag också. På eftetrmiddagen for vi med finaste Milou till världens bästa veterinär Karin. Det var dags för vaccination och så kontroll av två bucklor (tror ni de skrattade åt mig då. Hittade liksom inte ordet knöl i hjärnordlistan då….)på kroppen. Han var inet direkt glad vår käre vovve. Han börjar redan utanför med att gnällgny och sedan kör han hela programmet där inne. Ylar, skäller, hostar, morrar, häschar….ja name it. Knölarna visade sig vara ofarliga tack och lov, den ena utsugen och den andre bara analyserad. Nöjd Milou for hemåt med rådet att försöka sig på att gå ner ett halvt kilo till. Jaja, längre promenade och flera för mami också med andra ord. Helt klart en win-win situation!

Nu håller vi kväll efter att ha kört lite avancerat kylskåpsrens. Kramen från oss

 

 

2 thoughts on “Old friends are so valuable

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *