Med en suck av lättnad

Men hur är man funtad egentligen?  Fullständigt traumafixerad och ständigt beredd på tråkigheter. Vilket evinnerligt märkligt sätt att ta sig an livet, va? Och även om rektorskan rent förnuftsmässigt inser att det där måste döljas väl (och det gör jag nog ganska ofta också) så lyser det igenom då och då. Om man är född som Fröken Livrädd och det dessutom  har hänt lite för mycket tråkigheter i ens liv, så är det sannerligen inte bara att rycka på axlarna och visslande dansa omkring i tillvaron. Så ni kan ju gissa hur det har varit här på sistone. Mammografi och väntan på besked. När jag så förra veckan hade ett missat samtal från ”Inget Uppringningsid” så gick hela mitt innandöme i spinn. Idag såg jag kuvertet med Unilabs logga där i brevlådan och drabbades av stora tveket. Med darrande fingrar öppnade jag till sist och drog sedan en suck av lättnad. Puh!

003

För att sedan sprätta upp nästa kuvert och finna en kallelse till cellprovstagning. Oh, here we go again……..

Imorgon ska vi dessutom ta med oss vår bästekompis Milou till veterinären för vaccination och koll av kropp. Håller tummar och tår för att det blir bra besked för oss båda den kommande tiden nu.

Veckans mest sömniga dag är snart till ända. Jag är så ofantligt trött på måndagar att det nästan är skrattretande. Somnar sent, vaknar mitt i natten och så börjar jag gäspa ungefär i samma stund som jag äntrar skolan. Nåväl, jag fick snällt jobba till 16 och sedan hem för snabbt klädombyte för liten Gabbe, som skulle på golfträning kl 17. Milou och jag promenerade en 60minutare längs havet och kan nu titulera oss helt urblåsta. Kvällsmat intagen, fotbollsmatch på tv är pågående och alla mina måsten för kvällen ligger så snällt   och väntar på mig. Got to go……

Kram Mia

One thought on “Med en suck av lättnad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *