Höstkänsla it is

Vaknade till rytmen av ett regn imorse och jag kunde inte nog glädjas åt känslan av lördag och ledighet. Morgonmediterade en god stund innan jag tassade upp i ett tyst hus här på Näset. En stund i Lassesoffan med laptopen på magen och sedan gled jag i promenadstassen, tog Milou med mig och kickade igång kroppen med en rask promenad. Uppehåll, solglimtar och så dimänglar som dansade över ängarna här utanför, men förstås lite svalt kanske på gränsen till kyligt. Höstkänslan verkligen övermannade mig….

2015-09-04 06.23.38

Och inte har vi annat att vänta, det vet jag ju förnuftsmässigt. September har gjort entré och vi måste vara glada över den varma och sköna augusti vi äntligen fick ta del av. Nu stundar det successivt (förhoppningsvis) välkomnande av hösten, men ett  önskvärt scenario är förstås ändå att det får stanna kvar sol och lite varma temperaturer en stund till framöver.

2015-09-04 06.23.52

Dusch av såväl vovve som mami efter promenaden och sedan frulle. TB for på lördagskneg och vi andra tre åkte till staden en sväng. Vi hade lite rek att göra med nyinköp hem framöver, lite kompletteringshandling och så träff med vår fysTommy. Fick inte igenom min idé om att byta ut ”stora nosgnuggen” – inget gehör alls för att vara ärlig. Maken bara skrockade glatt. Hade tänkt käka lite lunch på stan, men ett ihållande regn stängde ner vareviga uteserving och jisses så trångt det blev inomhus. Så vi for hem istället.

2015-05-14 10.07.41

Här hemma skiner nu solen efter en regnskur. Inga måsten inplanerade för denna dag och det lugn som det ger är galet skönt. TB kikade precis in och for sedan vidare på fotboll, papi och Gabbe slappar i varsin soffa och rektorskan själv har intagit solstolen. Sitter och njuter av ledighetskänslan, vetskapen om att veden är i säkert förvar och solens strålar i nobban. För ett par timmar sedan funderade jag på att göra årstidsskifte i garderoben, den tanken har jag släppt nu. Mer sol åt folket……

Kram Mia

4 thoughts on “Höstkänsla it is

 1. I dag blir det årstidsskifte i min garderob, samt att jag ska försöka plocka ihop lite nödkläder till de flyktingungdomarna som kommer hit och behöver akut både kläder och hygienartiklar (tur att jag ska till Ullared på fredag och kan inhandla en del tandborstar, tandkräm, tvål osv som de önskar…)
  Kram fina //Jeanette

  • Gjorde min igår trots allt. Skönt att ha det fixat. Två pappåsar till kyrkans klädinsamling och en till försäljning på skolan.
   Lycka till idag vännen….
   Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *