Nyförvärv

The shopping spree is to be continued…….Ett är det som är säkert och det är att rektorskan då  sannerligen är en periodare kopplat till många delar av sitt liv. Alldeles särskilt kopplat till shopping av alla de slag. Det är som om jag kommer in i ett stim och sedan shoppar i sjok. Det kan gå lååånga,låååånga perioder då jag verkligen inte köper någonting och sedan bam, bang ketchupeffekten av allt på en och samma gång. Lite så är det nu. Känns det som…..

Nya inköp idag mina vänner.Skulle egentligen bara ta en tur till Telenor Store för att fixa en sak, men fann mig själv plötsligen med en påse från vardera KappAhl och Lindex   på väg mot bilen. Lite rea, lite rabattkod och vips hade en blå stickad kavaj, en vit sticketröja, en scarf och den ombloggade paljettkjolen fått följa med hem. Wow! Nu tror jag inte jag får plats med så mycket mer inför hösten (även om det väntas ny byrå och omstrukturering inom överskådlig framtid så….)

Som om det inte skulle vara nog. På jobbet har vi ju en liten köp/skänkestanke för att värna om miljö (och plånböcker). I våras hittade en del av mina kläder och skor  samt möbler andra hem och idag lyckades jag rädda hem 2 vackra bordslampor. Tror dessa kommer att göra sig perfekt i vårt marina sovrum här på Näset.

Nåväl, nu kan snart onsdagen benämnas som gjord och det är dags att krypa till kojs. En bra jobbedag och så ett härligt föräldramöte i åk 6, där jag föreläste om betyg och bedömning. Nu har vi kvällsfikat, scubbar kvällspromenaden och bara fläkt ut oss i varsin soffa. Gissar att jag kommer att sova som en stock. Inatt med.

Kram Mia

4 thoughts on “Nyförvärv

    • Ja, det har varit mycket måste bara ha den senaste tiden bestämt, men men…..Tack sötnos för ditt grattis
      Kram Mia

    • Hahahaha, visste att vi hade samma smak även där. Galet ju….Får väls e om jag kommer att använda den glittriga kjolen tillsammans med den blanka blusen kanske. Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *