The summer is on

Medge att  ni var en del  som misströstade, som absolut var säkra på att sommaren 2015 skulle bli känd som sommaren som aldrig kom! Och jag kan inte klandra er, inte på något sätt. Med dryga 3 veckors Floridavistelse i minst 35 grader i skuggan dagligen, sol och värme i mängder samt en sisådär 30-32 grader i Gulfen så var det inte svårt att möta ett blåsigt, mulet och något regntungt Blekinge. Men ingen är förstås gladare än jag att solen hittade hit till och att vi nu kan njuta svensk sommar.

2015-08-06 15.30.19

Här i Happyvardag lever vi nu den svenska sommardrömmen, så som vi älskar den mest. Vi bäddar iordning altan, öppnar upp dörrar och fönster på vid gavel, hoppar i badkläder och bara cruisar omkring i tillvaron. Vi tar cykeln genom skogen ner till bryggan och badar, hänger med the locals (det inkluderar ju oss själva dessutom) och bara njuter.

2015-08-06 16.22.02

Mat och dryck intages då det passar sig bäst och dygnets timmar har en tendens att bara flyta samman. Jag struntar blankt i att det är gräsigt på golvet, dammigt i hörnorna och att tvättberget växer – jag vet att ni tror att jag fabulerar nu, men så är icke fallet. Rektorskan goes wild&crazy liksom.

2015-08-06 15.09.32

Idag klev vi dock upp tidigt och skickade TB till kneget och maken till bästisJena i Skåneland. Gabbe och jag dristade oss till att åka till Maxi för lite matshopping, så nu är det uppfyllt här i kyl, frys och skafferi. Lovely! Eftermiddagen bjöd på golf för TB och Gabbe, men medan TB och farmor  gick ut på banan for Gabbe och jag på bad. Lite sent eftermiddagskäk och sedan blev det kvällsbad i härligt solsken borta på Trumme.

2015-08-06 15.08.52

Nu ska vi snart preppa lite plockmat lagom till AIK-matchen på tv. Milou ska kvällspromeneras och vi har lite dynor att plocka in, blöta handdukar och badkläder att hänga upp samt en AC att dra igång inför nattens sömn. Imorgon vankas det 26 grader och sol…inte mig emot, inte alls. Bring it on…..I love summer!

2015-08-06 16.22.50

Och allt det där andra, ni vet det där som också man ibland förleds att tro att man måste göra, det där skjuter jag som en bulldozer framför mig. Och jag skäms inte ett dugg. Var sak har sin tid och är det något livet lärt mig de senaste åren är det att man sätter en fot framför den andra och så fortsätter vägen. Jag tänker njuta ohämmat av allt sommaren har att ge, för jag vet…..vet att det där behövs när vintern blåser snål. Så länge det finns sommar att njuta,  så  njut folket!

Kram Mia

 

 

 

 

 

 

4 thoughts on “The summer is on

 1. Jajamen, det gäller att njuta för fullt verkligen!
  Jag är riktigt glad att man kan få tanka upp sig lite med sol den här veckan, nästa vecka börjar allvaret;-)
  Ha de gott!
  Kram Anna

 2. Visst är det skönt att släppa lite på garden… låta skiten vara i hörnen när man vill utnyttja vårt härliga sommarväder som kom till slut. Skiten finns kvar och kan sopas bort när det kommer sämre väder, eller hur?!
  I dag kör jag min sista semesterdag, på måndag kl 5:30 är det allvar igen… Men först, fredag och helg!
  Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *