Just another day in paradise

Inatt har vi sovit kungligt allesammans. Hur kan man egentligen bli så trött av att göra nästan ingenting? I alla fall inget direkt ansträngande, märkligt! Nåväl, vi tog sovmorgon och långfrulle och hela biddevitten  innan vi tog lightpackningen med oss och for bort till The  Players Club här på resorten. Att vara på plats vid 11-haket skulle visa sig vara precis perfekt.

2015-07-18 12.08.21

Intog solstolar i sol, skugga och under parasoll med direkt access till poolen om man säger så. Någon hade väldigt svedda framben varpå det krävdes lilla handduken (som lite senare skulle visa sig bli stora badlakanet över hela underkroppen, men men…)

2015-07-18 14.00.14

Sol, pool, kortspel, bad, livemusik, drinkar från poolbaren, snacks, djupa andetag från långt ner i magen, bokläsning, bad i alla de olika poolerna, svalkande dusch, prat, skratt, kanonkulor och så festade vi till det med lite svenskt godis. Ibland har man det svårt….

2015-07-18 14.21.42

Flyttade bort till den andra poolen och fläkte ut oss i sofforna….

2015-07-18 14.22.07

Gabbe badade en del….det gjorde han. Sin vana trogen om man säger så. Ni andra är  sådana badkrukor säger han. Hrm….svårt att konkurrera med Mr liggaivattnethelatiden!

2015-07-18 12.08.06

Rektorskan gillar ju att ligga i solen och filosofera lite ju….

2015-07-18 14.25.14

Här blir det drink och grillning till kvällen. Fantastiskt mysigt ställe med så många olika ”rum” att njuta av och i. Tänk att jag skulle bli ett sådan fan av resort!

Nåväl, 4 timmar fick minsann räcka idag och nu tar vi lite siesta här på hemmaplan. Vi konstaterar att detta är ett fantastiskt paradis att befinna sig i, att värmen gör oss alla väldigt gott och att som mest fundera på när och vad nästa mål mat skall intagas samt om det skall bli pool eller beach…tja, det är helt klart en behaglig tillvaro vi för här i Naples. Hemlängtan är som bortblåst och alla är nu supertaggade på de sista dagarnas mys här.

2015-07-17 12.47.47

Dresscode black. Förstås! Likt vårt älskade AIK! I hjärtat, i hjärtat är vi lika….Kärlek, respekt, olikheter, styrka, attityd…..Henok Goitom, vår hjälte. Det den killen gör för AIK och samhället runt om (Kista Galaxy, skolan etc) är helt magiskt.

Hoppas ni har en ljuvlig lördag där himma…Kramen om till er alla

6 thoughts on “Just another day in paradise

  1. Helsingborg – AIK. 3-1. Gnagets oförmåga att vinna på bortaplan håller i sig. Goitom gjorde ett drömmål, men det räckte inte. Men, både Malmö o Göteborg tappade poäng via oavgjorda matcher så helt kört är det ju inte ännu.

    • Åh så trist. ja, han är en klippa den där Goitom men det lag som gör mest mål vinner – väldigt enkelt med fotboll på det viset. Tror nog tyvärr att det blir svårt för dem att kamma hem något annat än tredjeplatsen. Och då skulle jag tro att Alm ryker. Gissar att de bygger framåt nu och att de kommer att ersätta Alm med Rickard Norling som fick sparken från Norge……
      Kramen till er alla

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *