Återhämtningsdag

Det sägs att det är minst lika viktigt att planera in sin återhämtning som sin fys har jag läst någonstans och inte för att dagen idag var sådär våldsamt välplanerad men icke desto mindre var den såväl önskvärd som nödvändig. Flera dagars soldyrkande på beachen har satt sina spår på oss alla och därför var just beachen inte alls aktuell idag. Dessutom hade vi en mycket viktig leverans att ta emot.

2015-07-15 09.31.42

Tänk att vara 9 år och vakna upp till en av de bästa knackningar på dörren man kan tänka sig. Utanför stod ett paket från FedEX och lyckan i Gabbes ögon är icke möjlig att ens försöka beskriva. Efterlängtade är nästan ett understatement…..

2015-07-15 17.42.48

Mr MCIlroy wannabee himself! Jublandes lallade han omkring här och nynnade att hans nya trollspön just har kommit. Det är inte lätt att vara junis och leftie kan jag meddela – det finns inte sådär våldsamt mycket att välja på precis. Här kunde vi dock beställa via nätet och få det hemskickat på 2 arbetsdagar med FedEx. Oh happy day!

Det blev alltså lite sovmorgon och långfrulle och sedan kom klubborna. Moln och lite åska i horisonten idag gjorde att maken och Gabbe for bort till rangen för träning och rektorskan luftade benen i dryga timmen. Puh! Rätt varmt måste tillstås och ett tag kändes det som om det brann under fötterna. Det blev en iskall dusch och sedan direkt i poolen. Lovely! Maken och Gabbe kom hem och hade exakt samma behov kan meddelas.

2015-07-15 14.11.01

Lite ihopplock och sedan for vi bort till Players Club. Vi inledde med lite lunch i skuggan och det smakade mumma. Burgers, Caesarsallad, Quesadillas, bröd och så lite iskall dryck.

2015-07-15 14.13.12

I väntan på maten roade vi oss med servettvikning – en riktig nostalgitripp för maken och mig. Gabbe tittade dock mest längtansfullt ut mot poolen och han var överlycklig då vi ätit färdigt och flyttade över till våra solsängar. Det blev mycket parasoll och mycket skugga idag, men ändå ett skönt häng.

Nu har vi kört lite catch up med tvätt, disk och annat plock här hemma och även vilat ögonen lite i varsin soffa. Ikväll blir det solnedgångsbad nere på beachen – garanterat solfritt och därmed snällt mot våra kroppar. Något lär vi behöva käka också gissar jag och förmodligen kör vi nog en stödhandling på Publix också vår vana trogen. Imorgon är vi nog redo för stranden igen….hoppas jag innerligt!

Kramen Mia

6 thoughts on “Återhämtningsdag

  1. Tro det eller ej, men idag blir det stranden även för oss här hemma. Solen skiner o det beräknas komma upp i ca:20 grader varmt.Vad säger ni om det? Annars är allt OK.

    • Men så härligt att min soldans gick hem älskade bror. Hoppas ni får behålla sol och värme nu….Kramen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *