Långsamhetens lov

Det är söndag, den 21 juni, och vi sjunger långsamhetens lov här i den blekingska Happyvardagen. Klocklöst, alarmlöst, inga tider att passa –  no stress liksom. Det där kan vara den allra bästa av känslor. Igår kom vi med nöd och näppe ur säng och i myskostym, sedan var det mest soffläge med såväl U21 EM, Dam VM och golf US Open som gällde. Lite härligt käk och så tillbaka till soffan. Lite kvällstidningar, lite laptop på magen och så lite dregelsova mellan varven. Jobbigt!

2015-06-14 12.52.44

Idag tog vi sovmorgon, somliga lite längre än mami i familjen. Jag tassade upp och tog Milou med mig på långa Trummenäsrundan. Inte direkt shortsväder, men halvvägs fick jag knyta jackan rund midjan. Ljuvligt! Väl hemma blev det långfrulle med mat och prat, innan Gabbe och maken for till golfbanan. Själv for jag till återvinningen och sedan på pantrunda på Maxi. Fantastiskt fin pantcentral de har där nu – 4 stationer, snabba rullband och inget som hakar upp sig. Det är service det! Liten kompletteringshandling skedde och när jag väl kom hem till Näset igen så…hör och häpna….sken solen. Det blev en riktigt skön stund i solstolen, med djupandningen långt nerifrån magtrakten.

2015-06-10 10.36.18-1

Nu är Gabbe hemhämtad från golfbanan, dock ingen fotbollsträning för honom ikväll pga enveten hosta och heshet. Han måste ju bli frisk nu….. TB slappar och laddar för att börja jobba imorgon, själv preppar jag för kvällens middag. Det blir het cajunpasta till somliga och krispig laxsallad med räkceviche till någon. Givetvis skall vi heja fram U21 mot England och sedan kolla golf hela natten lång. Sjunger vi långsamhetens lov så gör vi. Och är man ledig så spelar ju inte dygnsrytmen någonsomhelst roll, inte sant!

Kram Mia

6 thoughts on “Långsamhetens lov

  1. Du kan inte ana vad jag är avundsjuk på alla som har ett långt härligt sommarlov.
    När jag tänker på det, smakar på ordet så kan jag minnas känslan när man slutade skolan.. förväntningarna på sommar och sol, härliga tider.
    Passa på att njuta av lata dagar, goda böcker och massor av härligt umgänge med nära och kära.

    Kram på dig finis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *