Många bollar i luften denna fredag!

Vaknade klockan 04.50 av sol och fågelkvitter. Gissa om jag trodde att jag fortfarande drömde….. Låg kvar och morgonmediterade en lång stund, gick igenom dagens olika uppdrag på repeat i huvudet och laddade alla tänkbara batterier. En fredag med många skilda uppdrag och roller, men så härliga händelser att jag aldrig kom mig för att stressas ens det lilla minsta. Bara känslan av att kunna iföra sig leasure friluftskläder är svårslagbar. Lägg därtill vetskapen om att sol och sköna temperaturer är utlovade till dagens Svettpärlenationaldagsfirande  (låååångt ord) på Åvallen.

2015-06-05 11.51.14

Och det blev en fantastisk tillställning. Åvallen kan vara den optimala friluftsdagsarenan att vara på med sina konstgräsplaner, beachplaner, vanliga gräsplaner och stora ytor. Här bjöds det idag på fotbollsturnering på konstgräs, brännboll, spontanspel på beachfotboll och beachhandboll, kubb, 5-kamp, boule, sportident och spontanlek. Vi serverade grillade hamburgare med bröd och avslutade allt med lite danslek, nationalsången, födelsedagsfirande av frökenFredde och så uppträde av härliga paret Grahn. Timmarna swischade förbi och vi gled omkring och njöt där i solen. Att se 225 elever vara fultl sysselsatta och ibland i  väldigt spontana grupperingar är underbart!

2015-06-05 09.51.19

Hem och packa upp allt på skolan, önska varandra goda helgen och så vips hem. Nästa dagsprojekt: Studentbal för TB! Vilken otroligt märklig känsla att se sin lille son  klä sig för en av de största tillställningarna hittilldags i sitt liv. Tigerkostym i mörkblått, Tigerskjorta, brokadväst och kravatt förstås. Cognacsfärgat bälte och matchande pjucks. Och så nyputsade RayBan modell nostalgi. I handen sin present från Snö of Sweden till sin baldejt och så papi som chaufför i en skinande vit porsche. Wow!

2015-06-05 14.53.43

2015-06-05 14.51.03

Medan det föråktes hos en av baldejtens kompisar passade vi andra på att duscha och fixa till oss, köra en lighthandling inför morgondagens fotbollsturnering för Gabbe och förpacka  lite. Därefter for papi på nytt chaufföruppdrag med hala porschen och Gabbe och mami for till staden för att se alla balpar glida in på fina Marinmuseet där balen hålls. OMG, så många vackra par! Icke ett öga var torrt. Och när TB och Julia gled fram höll mitt mammahjärta på att svämma över. Hallå hej pytteskinn! Galet stolt och rörd.

Maken och Gabbe for hem och mami nfor vidare till världens bästa skola för att hålla lärarmiddag för våra åk nior. Så fint dukat och så många finklädda underbaringar till elever och personal. En kväll full av god mat (trerätters), sång, spex och massa prat och skratt.  Tack söta Marie, Cissi och Janne som hållt i detta evenemang medan rektorskan varit mamma.

2015-06-05 19.16.20

Och nu då……nä, fredagen uppdrag är ännu icke slutfört. Det väntas en hämtning av såväl son som baldejt för hemförsel framåt nattakröken som mor Anita sänger. Eller för att vara helt ärlig, framåt morgonkvisten. Taxi 3 hämtar vid halv fyra och sedan blir dte hem för att expressova inför Gabbe fotbolslturnering. Samling 08.45 sharp nästan 4 mil iväg så. Gissar att dte är trötta ögon framåt lördagseftermiddagen…..

2015-06-06 04.25.21

Kram Mia

10 thoughts on “Många bollar i luften denna fredag!

  1. OMG så stilig son!!! Och bakdelen går inte heller av för hackor. Visst är det så underbart att se alla fina och glada bal-ungdomar och studenter…. Älskar’t!
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *