Det är mycket nu……

Ofrivilliga bloggpauser och dålig catch-up-läsning hos andra i bloggvärlden – jag saknar det där. Big time! Jag älskar att skriva av mig och sedan bloggpromenera omkring och inspireras, skriva lite kommentarer och bara uppfyllas av andras livsvärld. Men det är mycket nu…..Som vanligt i läsårets elfte timme. Och så toppar vi det med TBs kommande student. Håhåjaja…..

Dagarna swischar fram i ett enormt tempo och jag sparkar ideligen upp fler bollar än jag plockar ner. Men jag är inte stressad, konstigt nog. Bara väldigt upptagen känns det som. Förvånande nog har jag dock inte börjat avboka påfyllande saker ännu. Jag är nästan i chock! I lördags klassträff, i måndags långpromenad och igår TBs fotbollsmatch. Trots iförd vinterjacka, mössa och pälsvantarna så njöt jag. Idag lämnade jag Gabbe på fotbollsträning och sedan luftade jag kroppen Rödeby Runt. Första delen promenerandes med en stycken dammsugarslang med tillhörande munstycke för avlämning hos familjen Kummel. Jag behöver nog inte påpeka att det fanns en och en annan trafikant som stirra väldigt ogenerat..Kummel himself menade att det var syreupptagningstest med slang och allt. Hehehehehe…..Efter avlämnad slang blev det vackraste skogsrundan. Visst är det häftigt att omslutas av grönska, fågelsång, porlande vattendrag och så doften av skog coh mark. Jag är verkligen nöjd med mig själv……

Väl hemma blev det snabbdusch, snabbmat och så bänkade vi oss för hemmamatch. Eller egentligen, först stod vi förstås och sjöng om när solen stiger över Råsunda. Målrik och spännande match, onödigt spännande ansåg en kritisk make. Bäste förebilden Goitom målade och vi tjöt av glädje förstås. Direkt efter slutsignal påbörjade rektorskan sitt korrektursuppdrag – respons av ett lärarstudentarbete och en redovisning från TB av sitt sista gymnasieuppdrag. Båda sakerna imponerade stort på rektorskan och feedbacken emottogs med stor glädje hos såväl Moa som  TB. Deadline för TB är egenltigen fredag em men han kan ju titulera sig klar. Galet stolt över vår store son……vilket jobb han har lagt ner på sina studier och jag tycker det verkar som om han får betalt också. Lovely!

Nu är rektorskans ögonlock mer än lovligt tung och jag kommer inte att orka jobba färdigt mina egna saker ikväll. Jag väljer nog att natta kudden och sedan köra järnet imorgon istället. Imorgon skall också lite fler saker inför studenten och balen på fredag och lärarmiddagen på fredag och friluftsdagen på fredag fixas. Ihop med ett gediget skrivuppgiftande. Natt it is….Sov gott vänner!

Kram Mia

4 thoughts on “Det är mycket nu……

  1. Många av som som känner så nu… Det är en väldigt intensiv period nu… Men lugnare tider kommer, så skönt att veta eller hur 🙂
    Take care!
    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *