Smakfull start

Det är något visst med lediga dagar! Ni vet den där känslan, den känslan över ”no stress” som ständigt påminner en om att man inte har en tid att passa, Me like! Denna lördag hade vi desstom de nada, didelidozip zero på agendan. Vaknade tidigt (why not), tog morgonmediatationen i sängen eftersom skyn utanför var total igenmolnad och smög sedan upp till lite skrivjobb.  Känslan av att lägga sista handen vid något man länge burit omkring i tankestadiet bör aldrig förringas. Snabbfrulle till make och Gabbe, sovmorgon till TB och morgontrix till mami. När Gabbe och hans ömme fader drog till golfbanan vid 09.40 passade rektorskan på att ta en morgonpromenix med vovvarx3 och därefter luftade hon löpardojjorna en sväng längs havet. Stretching, långdusch och så sen frulle med dagens blaska. Lovely start på dagen vill jag lova…..

001

Tvätteriverksamhet och garagerens de luxe. Det kommer inte att ta hela sommaren – det kommer att ta minst ett år. Åh……har nått nostalgistadiet utan att vara det minsta nostalgisk egentligen. Måste verkligen skärpa till mig tills imorgon….En tur till golfbanan och titta till vår egnaste lille McIIroy, ett presentinköp till morgondagens kompiskalas och så lasta bilen full med skräp till containern. Sen stängde jag bara dörren till garaget som gud glömde……

002

Medan finaste svärmor kom på besök och lämnade godsaker efter dagens sparrissafari passade jag på att preppa för kvällens buffé. Doften från ugnens Tomattarte är ljuvlig – vitlök, dijon och timjan. Till detta serveras salviagrillade kycklingklubbor, delis som kallrökt lax, salame Spianata och Crudo samt nypillede reijer och förstås caprese, krispig sallad, ost, kex och röror. Jomen, vi ska nog bli mätta i dag med…..

För kvällen återstår nu endast en kvällsrunda med vovvarna och jag gissar att Gabbe tar sparkcykeln jämte samt soffhäng med tv-golf. Och kanske ett glas rosé i Lassesoffan. Ännu en ledig dag imorgon – I am blessed….

Kram Mia

2 thoughts on “Smakfull start

  1. Bästa Mia, jag imponeras ständigt över ditt målande sätt att skriva och jag hoppas innerligt att du kan smittas när vi kör man – man i sommar på beachvolleyfotbollen . Tack kära du!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *