Taktikfirandet av en låååånghelg

Inte någon gång under denna halvovanliga onsdag har jag närt en helgkänsla, men icke desto mindre välkomnar jag gärna långhelgen. Förstås! Idag har vi haft sk inskolningsdag på Svettpärlan – en dag då våra blivande förskoleklassbarn gått i skolan för första gången, vilket också innebär att alla andra klasser har flyttat ett steg uppåt. Vi har också haft förmånen att ha vår nyanställda pedagog Linda på plats. Underbart härlig dag! Jag valde att stanna kvar en stund in på eftermiddagen och färda inför hemgång denna onsdag. Och stundande långhelg. Hem for vi Gabbe och jag, utan att ha helghandlat, men väl hemma tog vi en snabb tur med snabeldraken i alla fall. Nån måtta på tokerierna får det ju ändå vara, eller hur?

2015-05-09 16.31.50

Från ett  soligt Näset, via ett mulet Lyckeby ankom vi ett störtregnande Rödeby ca 15 minuter före träningsstart. Gabbe älskar att vara i god tid och hinna köra lite egenträning nämligen. Rektorskan, som fann sig själv iförd träningskläder och med specialknutna löpardojjor på fötterna, trotsade  regnet som nu mest trippelitroppade och gav sig iväg Rödeby runt. Rätt chockerande faktiskt. Jag kan nämligen ha haft den absolut sämsta motionsperioden ever ett längre tag nu. Nåväl, idag väljer jag att tro att det är nu det har hänt. Att det är nu jag har kommit igång. Igen. För vilken gång i ordningen vet jag inte. Hehehe! Efter uträttat värv for vi via donken och köpte med oss käk hem. Underbart enkelt!

2015-03-09 06.56.08

Inget gott hemlagat helgmys ikväll alltså, så ej heller ett glas vin eller en öl, men ej heller någon stress. Efter mat och dusch har vi nu landat i soffan för lite mästerkock, lite Champions League och lite slapp. Helt enkelt en väl vald taktikstart på denna långhelg! Helgen ligger framför oss sådär härligt orörd. Väldigt få hållpunkter och det uppmuntrar ju till känslan av LEDIG!   Den här helgen ska vi bara ta det lugnt, hämta kraft och energi – taktikfira ledighet helt enkelt. Vi har en intensiv tid framöver den kommande månaden med sista skoljobben, lärarmiddag, studentbal, skolavslutning, student och en massa annat kopplat till detta. Till och med TB skall taktikvila denna helgen. Lovely!

Kram Mia

4 thoughts on “Taktikfirandet av en låååånghelg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *