När man betar av, då händer det något fint i kroppen

Frigörande små stoff och partiklar virvlar omkring här idag tisdag. Bättre, såååå mycket bättre! Tisdag. Jag har lovat mig själv att inte hetsa upp mig nästa gång det är dags för måndag, ty om fredag till måndagsmönstret veckor emellan har klara likheter så kan jag lugnt meddela att det där har även tisdagsmönstret. Och när man kommer till det där stadiet att man kan stryka på to-do-listan (istället för att fylla på), joxa med trasan och likaså faktiskt kunna plocka ner någon boll (istället för att ständigt kicka upp nya) samt att andningen börjar anta formen av något annat än hyperventilering ….. då händer det något fint med kroppen. En slags kedjereaktion startar och plötsligen kom jag på mig själv med att le  igen, ta ett djupt andetag och gå istället för att tjurrusa genom korridoren. Alldeles underbart sådär i sin enkelhet. Puh!

2015-04-20 15.31.45

Att jobbedagen gick i ett nafs kan dock inte förnekas, men känslan av att kunna packa ihop för dagen 14.45 utan att känna stresspåslag av det, är ljuvlig. Idag har jag inte heller något med deadline som måste färdas till imorgon, bara ett par små önskvärda saker som eventuellt får ta utrymme om jag känner för det. Det är precis så jag gillar att ha det. Inte kniven mot strupen, utan att jag gör saker för att jag vill vara 7 kurvor före. Fler sådana dagar åt folket……

005

Maken är sjukskriven med ryggskott de luxe och TB ligger nerbäddad i feber och halsont. Gabriel laddar som bäst med läxor, spel och fika inför kvällens extraträning i golf (2h). Rektorskan ska småpilla med lite hushållstrix som jag älskar och sedan fara bort till golfbanan med unge herrn. Kanske kan det bli en promenix längs havet även idag för att insupa föraningen om sommar, sol och värme. Ikväll ska vi käka middag i lugn och ro, även om maken får vara vänlig och intaga denna ståendes vid bardisken i köket. Stackars krake, som jag lider med honom. Ikväll gissar jag att vi dessutom skall kolla Champions League på tv. Mysigt värre……Lite lugnare sinne på rektorskan idag, det är bra fint med att beta av från to-do-listan.

Kram på er raringar!

6 thoughts on “När man betar av, då händer det något fint i kroppen

  1. Ryggskott är inget vidare….. det ingick i mina diskbråck för 13 år sen. Natten det debuterade tog det mig ca 10 minuter att gå fem meter från sovrummet till toan, sen skulle jag tillbaka också. En mycket skum känsla att inte få med sig benen..
    Krya på er!! Kram J

    • Ryggont är hemskt, påverkar hela kroppen. Och då har jag inte ens haft ryggskott – bara ischiasont vid graviditeter. Hua….
      Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *