Titulerar mig påsklovsfirare

Den skära torsdag i stilla veckan och allt. Jag verkligen älskar att ha påsklov efter påsk. Att köra sista dagarna i skolan, bjuda personalen på lite påskmys och så sjunga Gullefjun med min bror Mats i spetsen. Att lugnt och stilla glida in i  påsken och påskledigheten är ett perfekt upplägg för rektorskan.001

Denna vårtermin går i ett herrans tempo och jag sliter verkligen för att hinna med mina veckovisa to-do-listor. Idag kändes det riktigt bra att kunna stänga ner, packa ihop och faktiskt titulera sig påsklovsfirare. Vi var hemma vid 15 Gabriel och jag, tog mys och gos med Doris och sedan lite sedvanligt hemmatrix (som packa upp väskor, dammsuga, sortera tvätt). En sväng till mor och far för lite fika, en dito till syster yster för att ta bort taggar i ett litet finger och så hem och preppa käk. Lite promenad med Doris och sedan njöt vi av cajunkotletter, hashbrowns och wokgrönsaker i ostronsås. Och förstås en välkyld Prosecco för att fira lovets ankomst.

Imported from Pixbox

Nu har vi liksom flutit ut här i Happyvardag. Mörkret har sänkt sig, brasan sprakar och tröttheten omsluter oss som en gloria. Ikväll lär vi inte bli långrandiga men imorgon har vi nog lyckats acklimatisera oss i påsklovsmode. På bilden ses en påskträdgård vid ett av våra Floridabesök.

Dagens highlight: Supermysigt kvällninsgmys hos först mor och far (pigga och glada) och sedan dito hos allra käresta syster. Lägg därtill ett långt och mysigt samtal med bästisMaria i Florida.Tänk att hon har tid med mig på semestern. Man är lyckligt lottad med så fina människor omkring sig.

Kram Mia

6 thoughts on “Titulerar mig påsklovsfirare

  1. Glad Påsk vännen. Ha en riktigt skön och lång ledighet!
    Det låter mysigt med familjemys i kväll, själv ska jag på väninne”mys” och vidare ut för att se på ”Flashdance” i kväll. Sen blir resten av påsken i mysets tecken 😉
    Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *