Lite nytt är väl aldrig fel……

Underskatta aldrig vad lite shopping gör för kropp, själ och sinne. Effekten på plånkan och bankkontot kan vi väl bara förtränga för en liten stund. Okej? Rektorskan är en riktig periodare då det kommer till shopping. Också! Periodiserar uppenbart även min motion, min homestyling och mina andra intresseområden så…..that´s me folks! Under de senaste veckorna har jag klickat hem en del trevliga grejor – en del har levererats, en del har skickats tillbaka (sin vana trogen är det så hon fungerar rektorskan), en del är restnoterat än så länge. Dessutom har jag också provat att shoppa live IRL och det visade sig fungera finfint det med.

2015-03-14 10.23.30

Mysklänning i finstickad modell. Givetvis randig. Och kanske något vidlyftig, men så skön. Gillar ibland att klä mig i lite större kläder modell bylsigt, istället för tight och kroppsnära.

2015-03-14 10.23.39

Har haft span på denna badmodell genom hela förra säsongen, men kunde aldrig bestämma mig. Med lite rea och så en rabattcheck så kostade nu brallorna 104 kr och toppen 149. Helt överkomligt!

2015-03-19 19.58.39

Nya pjucks till 3/4 av La Familia. Maken behövde nya jobbedojjor (pga sin rygg funkar inte tofflor alt köksskor alls), rektorskan behövde nya löpardojjor för den eventualitet att någon gång skulle kunna återuppta något som skulle kunna hamna inom ramen för motion/träning och liten Gabriel han behövde egentligen inte ett skvatt men lyckades ändå komma hem med såväl nya benskydd som nya fotbollsskor. Undra hur många par den grabben har egentligen? Nåväl, man kan aldrig ha för många par skor enligt rektorskan och för fridens skull får hon väl inkludera övriga familjemedlemmar i den filosofin också.

011

Nu väntar jag leverans av en efterlängtad kjol, nya espandrillos och ett par brallor. För att stoppa köpsuget vore det bra om våren slog till på allvar och att årstidsbyte kunde ske i såväl garderob som i skoskåp. Annars har vi mest ägnat oss åt fotbollsbiljettshopping och hotellövernattningar den senaste tiden. Dock har vi ännu inte klickat hem sommarens flygbiljetter och just nu gällande priser oroar oss lite. Så även dollarkursen. Hrm….kan bli en dyr sommar i Florida i år. Som tur väl är betalade vi vårt boende tidigt i höstas till en mycket förmånlig valuta jämfört med nu (just då tog vi den nog tyvärr bara för givet).

027

Fredagskvällens festligheter hängde kvar in i lördagsmorgonen minsann. Underbart skoj hade vi, men oj vad trött jag var när jag slog upp mina ljusblå redan straxt efter 6. Puh! Förmiddagen ägnades åt skoljobb och skrivfix medan maken for till kompisLasse och TB lördagsknegade. Gabriel vilar sig intensivt i form inför morgondagens Skill´s Day (teknikträning fotboll).Lunch och sedan tog jag några minutrar på sofflocket. Klockan 15 satt vi bänkade framför den hemstreamade matchen mellan AIK och Norrköping. Sena eftermiddagspromenaden och nu har jag hamnat framför brasan. Lördagsmiddagen skall straxt preppas, TB skall iväg och spela poker och Gabriel skall väl sin vana trogen bygga om tv-rummet till en Gladiatorarena.

Dagens highlight: Inlyssnandet av kroppens signaler om vila och valde att ….just det…..vila idag. Bra där Mia!

Happy Saturday folket! Kram Mia

 

4 thoughts on “Lite nytt är väl aldrig fel……

 1. Bra med vila!
  Jag har också löpardojjor på jobbet, sjukhuspjucks funkar inte för mina fötter 😉
  Stora bylsiga kläder är min melodi också, i alla fall yttersta lagret. På vintern har jag ofta tajt top under.
  Skön söndag och kram //J

  • Perfekt med en tight topp underst ju. Jag är inget fan av gympadojjor, men på promenad och lpning är de ju liksom en förutsättning så….
   Kram Mia

 2. Tack där rättfärdigade du mitt spontaninköp av jacka i fredags;-)
  Men kan säga att när telefonen pep till av ett sms kändes det som en signal, jag skulle ju liksom bara ha den jackan 😉
  O med 25% i rabatt blir ju även plånboken liiiite gladare 😉
  Ha en riktigt skön söndag, det har vi här i regnaiga Ekenäs. Mjukis hela dagen och INGA måsten 🙂
  Kraaam Anna

  • Absolut! Shopping skall uppmuntras. Det där får en känna sig så….hrm….levande! Och med rea eller rabatt gör det ju ännu mer skoj. Trist väder här med. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *