När det blir lite huller om buller

Det är märkligt det där med hur styrd man är av dagar, datum, tider och annat som liksom är viktigt så länge man jobbar. Eller har aktiviteter att följa förstås. Och lika märkligt är det hur allt hamnar huller om buller då man inte jobbar. Vid lov och semester går man ju naturligt ner i varv och så även kanske mycket av ens vanliga tillvaro likaså, men när man blir sjuk eller skall vabba så har det vanliga en tendens att löpa på. Medan man själv står still. Det där blir en knepig ekvation ibland. Här i vabbträsket exempelvis. Som tur väl är har vi minimal frånvaro på jobbet just nu, men rätt maxat med projekt och elevärenden, möten och handledningar, deadlines och happenings. Liiite lätt stressande att då befinna sig på hemmaplan, långt ifrån den verklighet där det händer so to speak.

2015-03-14 08.45.08

Igår torsdag löste finaste svärmor av mig redan straxt efter 10 och därmed hann jag jobba undan lite saker och förbereda inför ett sk SIP-möte (som hölls under hela eftermiddagen). Allra Käresta Syster och jag hann ta en shoppingsväng innan vi sedan åkte tillbaka för kvällsföreläsning kring problemskapande beteenden, KASAM, självkontroll och låg-affektivt bemötande. Så intressant  och kvällen bara swischade förbi. Hem och gosa febersjuke Gabriel, plocka iordning och ställa in sig på  en sjuknatt till. MEN, så gott vi sov sedan. Hela natten allesammans! Maken till jobbet och TB till skolan, själv fick jag hålla mig till vabb. Så denne jobbevecka avslutas alltså hemifrån via mail, mess, samtal, FB-personalgruppen och med lite skrivjobb i soffan. Huller om buller var det!

Därmed har en hel del av fredagsracet redan utförts och somliga saker lär väl helt enkelt få förpassas till en annan dag, som helghandlingen exempelvis. Vi har nog så vi klarar oss egentligen, men det där fredagsmyset ……Kanske kan jag smita iväg en sväng när TB kommer från skolan. Helgen skall innehålla en fest, fotboll och en Skill´s Day. Festen åker vi på ikväll, men fotbollen är mer tveksamt eftersom TB verkar ha en spökande menisk. Det känns lite som huller om buller med vår fysiska status as well. Gabriel lyckades få plats på Skill´s Day på söndag – en teknikträningsdag enligt Coerver och han har längtat så. Hoppas innerligt att han är frisk nog att vara med på söndag. Annars kan det nog verkligen upplevas som huller om buller big time. Hoppas ni alla har en skön avslutning på jobbeveckan och att ni får en härlig helg!

003

Dagens highlight: Betydligt piggare son som till och med bad om frulle och att få ta en dusch. Halleluja!

Kram Mia

4 thoughts on “När det blir lite huller om buller

 1. Sååå skönt att lille Gb är bättre:)
  Ja, här var det mer än lovligt stökigt häromkvällen med.. Maken fick ta morognkaffet på Preem igår morse, ha ha ha… Han kom inte fram till kaffebryggaren;-)
  Men nu är det ordning på huset igen:) Såå skönt.
  Nu sitter jag här med ettglas rött, maken fixar mat och dottern är på skoldisco.
  Ja, ja lika bra man vänjer sig va;-)
  Kraaaam o ha en fin kväll Mia <3
  /Anna

  • You better get use to it vännen…..Här var TB på pokerspel halva natten och kom bara in och pussade mig på kinden då han kom hem. Underbart med ordning. Love it….
   Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *