När man kommer ut ur garderoben

Några rysligt stressiga och roddiga dagar är äntligen till ända och gårkvällens superdipp verkar idag väldigt långt borta. Visst är det väl märkligt, men ack så  evinnerligt skönt. Troll spricker verkligen i solsken. Och med en väldigt god nattsömn (tror jag var medvetslös nästintill) i bagaget så var förutsättningar för Happy Friday väldigt goda. Jag publicerade gårdagens snyftinlägg under en mycket kort stund. Inte för att jag bara vill ge sken av guld och gröna skogar, utan med anledning av att jag har svårt att vara i centrum för människors medlidande och ”tyck-synd-om”. Och hela inlägget inte bara andades, utan mer skrek med stora bokstäver, ”TYCK-SYND-OM-MIG”. Visst kände jag mig helt dränerad och inte så lite tilltufsad, men på 9 reste jag mig uppenbart och lyckades vända trenden. Åtminstone för nu…….

2015-03-11 07.34.12

Sol och barmark (har vi i och för sig haft nästan hela denna vinter men ändå….) och en tärande längtan efter vår gjorde att mina älskade Converse fick lufta sig från sin garderobsvistelse. Underbart! Dock är det isande kallt i vinden denna fredag, men visst sneglar jag på min mer våriga garderob, mina vårskor och kikar förstrött i kataloger och på nätet. Förra veckan klickade jag hem några plagg och med utfallet 3/5 som passade så måste det väl räknas som klart godkänt. De andra två var i fel storlek och har skickats på byte – håller tummarna för att de finns i rätt size nu eftersom jag älskade modellen.

001

Veckans sista jobbedag (tack för det, galet intensivt på rektorskan agenda den senaste tiden), helghandling och så ut till mor och far med matleverans. Hem och packa upp och så vidare till staden. Maken skulle fixa nytt pass, Gabriel skulle fixa present till kompisAgaton och kostym med attiraljer till TB skulle provas för finjustering. Därefter lyckades vi hamna på en ytterst informell husvisning. Avslappnad skön stämning i familjen, många skratt och delandet av anektdoter. Nu har vi landat hemma och straxt skall det preppas hemgjorda högrevsburgare till fredagsmat. Brasan sprakar hemtrevligt, vovvarna är promenerade och lugnet har lagt sig (så även inom rektorskan för en kort stund. Har en hysterisk utmaning denna helg och jag praktiserar uteslutande min Alfonsmetod).

Dagens highlight: Tjänstetillsättningen inför hösten är klar och det känns superbra och så spännande!

Kram Mia

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *