Mentalt urladdad

Helt rökt och snart nog utloggad tror jag minsann med. Jag känner mig ömsom helt färdig och ömsom helt sprallig. Idag har jag inte fått något vettigt gjort alls på jobbet – det känns som om jag mest yrat omkring och ryckt lite förstrött i än det ena än det andra. Påbörjat massor av småsaker och knappt slutfört något. Nåväl, jag har bestämt mig för att vara snäll mot mig själv och låta såväl torsdagen som fredagen vara lite sådär leasure. Jag bryr mig inte om lilla to-do-listan utan skriver helt frankt över det där på nästa vecka. Att vila in vetskapen om att inspektionen gick riktigt bra är min plan.

Hjärnan verkar sannerligen ha drabbats av en allvarlig form av myeliniseringsproblem. På ren svenska betyder det där att det laggar. Maria och jag har många gånger under dagen drabbats av värsta skrattanfallen – sagt tosiga saker eller gjort något märkligt, tittat förvirrat på varandra och sedan brutit ihop. Jag har bestämt mig för att det där kan kategoriseras som fullt normalt beteende efter en skolinspektion. Idag fick vi dessutom, bästisMaria och jag, varsin underbar blombukett från fina Mia på jobbet.

Efter dagens jobb var det bara att fara hem och ta itu med diverse olika grejor. Ingen rast och ingen ro minsann. Därefter blev det träning för Gabriel och jag for på ett litet shoppingstråk. Nu har vi precis käkat och skickat TB på ett försök till träning (får väl se hur foten håller). Imorgon är det dags för omtejpning med kinesiologitejpen av kusLotta. Tur man har denna underbara människa i sin omedelbara närhet. Återstår i kväll gör trixet med hemmaekonomin och med tanke på rådande status kan det ju bli Vilda Västen. Hihihihi…..

Dagens highlight: Känslan av att ha bringat lite ordning i tillvaron på hemmaplan.

Kram Mia

 

6 thoughts on “Mentalt urladdad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *