Datorlös med födslovärkar

Det är inte klokt vad naken jag känner mig utan min dator. Lämnade den i lördags hos Pontus och tja…..man kan väl säga att den är på träningsläger. Eller retreat beroende på hur man ser på uppdraget. Hur eller hur kommer teknikens under varken åt mail eller Schoolsoft, varför detta inlägg bör ses som det mirakel det är. Paddan och jag är inte bästisar tyvärr….Nåväl, med tanke på söndagens fullspäckade schema – leasure blev busy, nya uppdrag tillkom hela tiden och så en fotskadad TB samt hälsenehuggen mami på det- så gjorde det inte så värst mycket. Jag passade istället på att läsa ut min bok innan läggdags. Och surfade på mobilen!

001

Denna yllefiltsmåndag har sannerligen hållit samma tempo. Jobbe, till Il Doctore, jobbe och så tejpning av TB hos världens bästa kus Lotta innan hemfärd. Datorlös och då hinner man en hel del annat också, vilket i sig är tur för det lär inte bli många knop gjorda ikväll. Besöket hos Il Doctore handlade om kontroll och byte av metod för att undvika fler bebbar.  Det gick fint, men jag hade inte kalkylerat med att det skulle göra ont. Knasigt kan tyckas…..men jag fick en spiral instoppad och vips drog födslovärkarna igång. Här ligger jag nu i soffan och får flashbacks av mina förlossningar. Ryggen, ljumskarna och så kisseblåsmagen. Aouch……

005

Hihihi, tokigt! Här blir det värmd vetekudde runt rygg och mage och så tidningar och magasin för hela slanten. Att regnet piskar mot rutan och vinden viner runt knuten känns bara helt rätt under rådande omständigheter. Mission ett av tre denna vecka är avklarat. Imorgon utmaning nummer 2. Nyfikna? Jag kan avslöja att det säkert är en mer uppskattad utmaning av många, till och med njutbar enligt somliga. Jag lär ha anledning att återkomma i ärendet. Kram Mia

Dagens highlight: Att få krama om en älskad storebror som kommit hem helskinnad från sitt mission i Thailand. Stolt, glad och evigt tacksam är jag.

6 thoughts on “Datorlös med födslovärkar

 1. Men hu för att få flaschbacks från förlossningen…. Brrrrrrr…….
  Hoppas verkligen smärtan lagt sig nu. Jag tor aldrig jag skulle klara göra det.. Hade en förlossning from hell så jag är fortfarande rädd när jag ska till gyn.

  O hälsenan, hur är det med den… Du förstår, jag trodde att du rakade benen och skar dig… Men vad har hänt? Låter ju inte bra.. Aj aj.

  Hoppas datorn snart mår bättre, men det går ju fint från paddan med 🙂
  Sköt om dig!
  Kram Anna

 2. Blev lite orolig när jag läste rubriken om födslovärkar 😉 Själv behöver jag inte bry mig om sån skit eftersom jag opererat bort skiten, största vinsten är att jag slipper menseriet också! Kan vara det bästa jag har gjort…

  Hur går det med håret? För visst har du var’t hos frissan? Jag går på fredag och vet inte alls hur jag ska göra… ena dagen page, nästa kort…. grrrr….

  Kramar J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *