För dem som älskar….

Årets allra största kärleksdag alla kategorier är här, trots att vi säkert är många som önskat att varje dag var sådär full av kärlek, omtanke och ombrysamhet. Man kan tycka vad man vill om dagar som ska firas för ditten eller datten och hur man sedan i realiteten gör är ju högst upp till var och en, men…..När det kommer till  kärlek så är det ju vackert hur eller hur.

Imported from Pixbox

Vi startade denna Alla Hjärtans Dag i arla morgonstund då både Gabriel och jag vaknade med huvudvärk och snuva. Bläh, men icke helt oväntat med tanke på statusen på elever och deras föräldrar samt på personal på skolan. Vi smög upp i soffan, fluffade till kuddar och hämtade tjocketäcket och så på med en film. TB väcktes för morgonträning och sedan lördagskneg, maken seglade upp straxt därpå och rektorskan fick snällt byta om för en morgontur med Milou. Klart kylslaget, hua! Efter hemkomst dök våra ljuvliga lånevovvar Axel och Elsa upp för lite helgmys. Nice!

003

Idag har vi varit en sväng på kyrkogården. Tänt ljus och satt ett vitt hjärta hos Lasse samt tänt födelsedagsljus hos Kalle (som skulle fyllt år imon). För första gången på länge blev det ett lugn och stillsamt besök utan avgrundsgråt och torktumlevarning i magen. Lite kompletteringshandling, köpa lördagsgodistips till papi och så återvinningen. Kom sedan hem till ett varm och ljuvligt hem, vovvar som ylade ikapp och känslan av harmoni som strömmade emot mig. Lite här och var i huset doftar det ljuvligt av nyutslagna tulpaner och med den grå yllefilten över tillvaron krävs det doftljus tända mitt på blanka (läs grådaskiga) dagen.

001

Same same, but very different vänner. Mamis och papis favoriter i godisskåpet just nu. Herregud vad innovativa Marabou är. Kommer ni ihåg den tiden då det typ bara fanns mjölkchokladvarianten samt helnöt, schweizernöt och den vedervärdiga frukt och mandelvarianten? Utvecklingschefen har slitit hårt de senaste åren och just varianterna på bilden är underbara. Min favvo är japp. En perfekt kombo, enligt en numera väl   beprövad erfarenhet, kan jag meddela . Maken föredrar lakritsvarianten och det är jag tacksam för – desto mer av den andra till moi.

Ikväll blir det lite Entrecôte till papi, fisk till mig och Gabriel och TB ska hänga med en polare. Vi kör wokade grönsaker till och så lite blandade bufféleft overs från igår och förmodligen lika gott i glasen som igår. Massor av vovvegos i soffan gissar jag också på. För visst är det så att vi alla har så mycket vi älskar, inte sant?

Dagen highlight:  Lugnt och harmoniskt sinne som motpol till ett bultande huvud.

Kram Mia

6 thoughts on “För dem som älskar….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *