Friday I´m in Love

Älsklingsdag på så många härliga sätt. Sista jobbedagen och dessutom är den förhållandevis kort. Många veckoprojekt är avslutade och fredagen handlar ofta om att samla ihop sig inför helgen, göra upp planen för veckan som kommer, avsluta och faktiskt även hinna andas en stund. Idag var dessutom bästisMaria tillbaka på jobbet efter skidutbildningen i Sälen för våra åttor, så även fröken Jos. Så himla skönt!  Efter avslutad skoldag for Gabriel och jag som vanligt bort till kyrkan med mat och sedan vidare hem. TB var redan hemkommen efter skola och bilbesiktning och maken anslöt straxt därpå. Brasor tändes, saker plockades undan, hallen ommöblerades efter en routerleverans. Och sedan for vi en vända till stan. Det där händer nästan aldrig, men idag passade vi på. Riktigt mysigt!

010

Nu har vi landat hemma igen. Vinden viner och från himlen kommer något av en ospecificerad nederbörd. På spisen puttrar en het tomatröra till kvällens ”himmapizza” och jag sitter i soffan och snicksnackar med finaste svärmor. Gabriel verkar tyvärr ha fått en febertopp igen och ligger nerbäddad i soffan, vilken tur att helgen är nästan oplanerad. Mat hemhandlad, bara inläsning till jobbet och därmed tid för en massa mys. Hoppas ni alla får supersköna dagar….

Dagens highlight: Fick en ljuvlig flaska rosébubbel av en fantastisk förälder idag. Tusen tack Helena, det finns ingen som är så duktig på feedback som du.

Kram Mia

4 thoughts on “Friday I´m in Love

  1. Här hemma har vi också två sjuklingar, rejäla förkylningar och feber som kommer och går. Stor har legat sen i måndags kväll, men börjar komma tillbaka till livet nu och jobbar halva sitt pass i dag… Håller tummarna att inte jag åker på det också!
    Hoppas ni har en härlig helg. Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *