Went shopping today…..

Vaknade upp så mycket piggare här idag jag och Gabriel och kunde därmed bevista skola/jobb (som då är samma ställe förstås) några timmar denna torsdag. Underbart skönt när det är som vanligt. Extra skönt var det också att efter uträttat värv kunna stanna och storhandla. De sista veckornas varje-dag-handling tär hårt på ekonomin. Inte heller så kul att använda ”vanliga lönepengar” när det finns ett matkonto (dit dock pengar överförs vid ett visst datum, därav småhandling i väntan). Våldsam ilandsproblemvarning, jag veeeet……

001

Bagaget fullt, inte konstigt att man inte är trådsmal precis. Hehehehe….Medan uppackningen pågick anföll tacksamheten mig som vanligt. Tänk vilken ynnest det är att ha pengar att kunna äta sig mätt, välja varor och inhandlingsställe! Och även om det förstås hade varit urkul med ett bagage fullt av påsar med kläder, skor, inredning eller annat som inte är mat, så är det ändå något visst med att fylla upp förråden. Inplocket tog sin tid, utrymmespusslet likaså. Och som alltid medför det där lite extra disk, en vända till återvinningen med urdiskade burkar och lite annat trix. Nu är jag högst tacksam över att få befinna mig inomhus. Ute snöar det på tvären och blåser isande kalla vindar, här inne sprakar brasor och doftljusen brinner. På spisen puttrar en Tikka Marsala och golf från Dubai bjuder oss oerhört lockande bilder på TV. TB laddar för konstgrästräning, GB tjurar för att han måste vila även idag från sin träning. Maken kollar flygresor och lugnet ligger som en härlig pläd över oss här i den blekingska Happyvardagen.

Dagens highlight: För första kvällen/natten på länge har jag inget skrivjobb som väntar mig. Det känns superlyxigt!

Kram Mia

8 thoughts on “Went shopping today…..

  1. Låter härligt, som ett harmoniskt hem. Jag gillar också att storhandla mat, jag gillar att kunna äta mig mätt, ge barnen bra mat. Sen är jag oftast lat också och det blir mycket äta ute…..borde bli bättre på att INTE göra det…
    Kram J

  2. Storhandla är bra! Jag måste bli duktigare på det, oftast delar jag upp veckan på två så det blir två handlingar. Funkar bättre så med frukt o grönt plus att mejeri alltid tar slut hemma av nån anledning… Räcker det med en gång för er eller behöver du komplettera nå’n mer mindre handling i veckan?
    Kram o ha en ljuvlig fredag //J

    • Oh no, det räcker inte tyvärr. Samma här med mejerivaror, bröd och grönt. Fast det är ok tycker jag. Tar det i en annan affär på hemväg och det blir lite mysigt. Så länge man inte blir helt carried away och börjar shoppa loss. Det har ju hänt…..Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *