Dan före dan före dopparedan……

Rektorskan startade upp juleveckan enligt devisen nästintilloplaneradedagar och inledningsvis kändes det där så himla leasure och skönt. Innan klockan hade slagit halv åtta hade lilla papsen ringt och sagt att han behövde till läkarstationen (jepp, han säger läkarstationen papsen. Är man snart 87 så är man). Upp och snabbt skicka maken till jobbet, ta Doris på promenad, fixa frulle och få upp en genomförkyld Gabriel ur sängen. Den där lugna måndagslunken byttes därmed mot något helt annat. Jag menar, vem vill inte ha en förmiddag på en fullsmockad läkarstationen med  en pratglad paps och sedan en lång väntan på apoteket? Nåväl, Gabriel skötte sig tipptopp och papsen var lugn och glad efter sitt besök. Nu hoppas vi att hans cortisonbehandling mot gikt i handleden ska göra susen inför julfirandet.

013

Lite hemmatrix som inslagning av julklappar, vilket i sig är lättare sagt än gjort. Utmaningen handlar inte alls om pysselgenen ty inslagning klarar jag galant, utan mer att hålla nyfikna grabbar från familjen upptagna med annat. Klockan 15 mötte jag upp bästisMaria för en fika på stan. Såååå mysigt. Att bara sitta och slöprata och titta på alla människor. Några sista saker inhandlades och sedan for jag hemåt. Möttes av salviadoftande helgrillad kyckling med idel goda tillbehör och så en mysig stund vid middagsbordet med La Familia. Nu tar jag mig an min leasure måndag…..

Kram Mia

2 thoughts on “Dan före dan före dopparedan……

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *