Happiest girl in the world….

Somnade igår som skröpliga tanten och möter nu Nobelkvällen som sprudlande tjejen. Visst är det väl bra märkligt, inte sant? Men idag känns det minsann som julafton, fast den 10 december då. Har sovit som en stock inatt och vaknade sedan nästintill utvilad och pigg imorse, utan vare sig gojs i ögonen eller dimmern på i blicken. Bara det liksom. Bra jobbedag, där jag fick en massa bonusgrejor gjorda, och så tidig hemgång med Gabriel. Idag stod det nämligen leverans på programmet och inte vilken leverans som helst…..utan leverans av min nya tvättmaskin och torktumlare. OMG, I´m in love! Helt prilligt galet nöjd. TB kikade in och bara, ”Eh what morsan, visserligen snygg high tech men hur kan du vara så uppspelt?” Maken sa mest att han inte bryr sig så mycket och jag kan inte klandra dem. De har liksom aldrig mött riktig hushållsarbetskärlek (tack och lov, annars hade jag väl inte fått ha min hobby ifred). Uppdelningen är glasklar i familjen Happyvardag mellan maken och mig – jag lägger mig inte i hans hobby (golf och WoW) mot att han ger sjutton i min (dvs hushållsarbete). Har funkat fint för oss i 24 år. Är ni nyfikna förresten? På mina nya lekkompisar i tvättstugan alltså! Håll till godo…. 001 Åh, visst är de vackra? Underbart stora blåsvarta luckor och så blå leddisplay. Olala! Efter installation (naturligtvis köp och hemtransport av dito) av världens bästa firma, nämligen Luddwes i Nättraby, drog jag till tandis. 45 minuter senare dansade jag ut därifrån med nykollade tänder, rengjorda diton och ett fantastisk bemötande. Magnus och Carina är magiska i sitt sätt  att ta hand om en. Han förstår min oro, bejakar den och hjälper mig att återta kontrollen. Nu vet jag att munnen är frisk (förvisso skadad efter alla behandlingar etc och därför gör den ont fortfarande ibland). Än en gång föresvävade känslan av julafton den 10 november mig. Lovely! TB är hemma efter biokväll/natt hos polare igår, Gabriels träning blev inställd och vi har skämt bort oss själva med lite hämtmat. Nu blir det soffhäng, brasmys och så Champions League ikväll. Jag är verkligen the happiest girl in the world for sure….. Kram Mia

8 thoughts on “Happiest girl in the world….

  1. Skönt att höra vännen och du stort stort grattis till vinsten hos Diana.
    Underbart. Glad jag blev.

    Fint i tvättstugan, nytvättad tvätt som doftar gott. Mamma

    Stor kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *