Med hjärtat på rätta stället

Happy Anniversary säger vi till oss själva här i Happyvardag idag. Maken och jag firar (snart) 10 år i synd, men 14 år som gifta precis just idag. Det är inte klokt vad fort tiden går när man har roligt…..

Imported from Pixbox

Den 24 oktober 2000 gifte vi oss på Clearwater Beach i Florida, enligt Floridiansk lag. Lite häftigt för oss America lovers, elelr hur? På den tiden fanns ju bara lille TB och han var dryga 4 år gammal. Många år har gått sedan dess. Vi hann fira vår 5-årige bröllopsdag på plats genom att ta skydd för orkanen Wilma. Liten Gabriel låg då i min mage och TB sa att blir det en flicka blir det till att döpa henne till just Wilma. De senaste åren har vi oftast firat bröllopsdag på skilda håll maken och jag – det låter väl något det. Maken har varit i Spanien hos kompisLars på golfresa tillsammans med bästisJena – själv har jag firat med söner och bästisMaria. Det kanske är så man förblir lyckligt gifta?

I år är vi på hemmaplan och firar förstås tillsammans. Sin vana trogen kommer vi att äta det godaste vi vet och dricka minst lika fint. Vi startar med pestogratinerad hummer och lite ciabatta och fortsätter sedan med oxfilé till grabbar x2  och ugnsbakad fisk till mami och Gabriel. Tror minsann att lite havskräftor och reijer också kommer att finnas på bordet samt lite ost, kex och röror. Mumma! Vi skålar i skumpa och dricker sedan säkert en mustig Amarone gissar jag. Desserten skippar vi eftersom vi alltid blir ”krockmätta” som Gabriel säger.

Med mycket hjärta och massor av kärlek firar vi ännu ett år tillsammans. Idag firar vi också att det inte var någon fara med TBs hjärta. Han har haft det lite knixigt med yrsel ett tag och sedan en tid tillbaka även märkliga dubbelslag på hjärtat. Efter dagens EKG kunde konstateras att han är fullt frisk, mycket vältränad och helt redo att köra igång träningen imorgon igen. Yrseln härhör från ett mycket lågt blodtryck (och ja, det där lider även hans ömma moder av) och dubbelslagen kommer av hans låga vilopuls (47 slag). Grattis till din fina form sa il Doctore och bara att lära sig leva med detta. Puh!  Så från oss alla i Happyvardag till er alla vart än ni befinner er Happy Helg!

005

 

 

 

10 thoughts on “Med hjärtat på rätta stället

 1. Fina Mia!
  Ett stort grattis på er dag. Va skönt att höra att allt är bra med Två det är just det som behövs, en OK stämpel för att kunna köra vidare.
  Jag önskar er en riktigt skön och glädjefull kväll.
  Kramar //Linda

 2. Stort grattis till er på dagen efter bröllopsdagen!!
  Det var en himla massa år att räkna ihop där, gick ni fortfarande i grundskolan när ni träffades? 😉
  Kram J

  • Hahaha söta du, vi är äldre än så. Jag var 21 och maken 23 när vi träffades – så gamla är vi. Båda två var sambos innan vi träffades så vi hann pröva innan vi stadgade oss. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *