That´s my home

Så blev det fredag igen och en ytterst produktiv och kreativ arbetsvecka är till ända. Som sig bör en fredag är jag förstås trött, lite sliten och något stressad. Hoppas innerligt att lite fredagsmys ska råda bot på det där. Tandläkarmorgon, förmiddagsshopping och så några timmar på jobbet. Som tur väl var hade jag förutseende nog jobbat undan det mesta redan och kunde därför ändå ta tidig hemgång. En av alla de saker som jag älskar med just fredagar nämligen. Finaste lånevovvarna Axel och Elsa väntade dessutom på oss utanför skolan och vips for vi hemåt. Upplock, tvätten, trädgårdshäng, stryktvätt, packning och lite kompletteringsfix så sitter vi här i Lassesoffan och smakar av en härlig Campari&Juice. Ännu så länge alla samlade här hemma och snart kommer också finaste svärisarna på lite gott käk. Det blir Cajunfläskfilé, potatisgratäng, pepparsås och en melonsallad. Som tilltugg kör vi förutom ost och kex, röror och Italian delis lite thaimarinerade kycklingsbitar med en het Jim Beam dipp samt en nygräddad baguette. Lite gott vin eller en kall öl till, hallonsoda till kidsen och så kladdkaka till dessert. Det blir nog en finfin kväll skulle jag tro. Underbart med hemmamys!

004

Visst är den fin min nya skylt´? Passar fint in i storstugan där vi sitter och njuter i Lassesoffan. Helgen som ligger framför oss ska bjuda på mycket vovvegos, skogspromenad och så fotboll förstås. Jag tror att det där blir en perfekt kombo faktiskt. Hoppas ni alla får en superskön helg! Kika in här imorgon för då bjuder jag på en hemlis…

Kram Mia

4 thoughts on “That´s my home

  1. Hemlis… can´t wait, lucky me it´s saturday!!!
    Gott med campari juice, det var ett tag sen jag drack det. Tänkte nyss på allt som faller i glömska och sen poppar upp igen, i mitt fall rörde det sig om ett par ljusstakar som jag måste rota fram igen.
    Ha en go helg, Kram J

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *