Shoppingkungen

Efter en vecka med stadiga 18-20 grader och nästan dagliga soldoser samt estimerat likadant i helgen, blev man ju lite förvånad när man slog upp sina små ljusblå imorse. Man kan säga att det såg ut att vara väldigt begränsade solchanser. Maken for redan innan 07.30 till Sölvesborg för H45-touren i golf och grabbarna grus sov  sin skönhetssömn. Själv kröp jag ner i sängen med tidningen en stund – me like! Efter diverse morgonbestyr drog TB på lördagskneg i spelkiosken och Gabriel och jag laddade för en stadstur. Hans klädskåp blev igenomgånget under gårkvällen och som tur väl var hade jag förutseende nog shoppade en ansenlig mängd byxor i nästa storlek. Puh! Annars hade vi haft att göra på shoppingturen. Nu blev det enbart en snabbis bland kläderna och inget föll honom i smaken, vilket i sig absolut inte gör någonting eftersom han shoppade för hela pengen i Florida och det lediga utrymmet i hans klädskåp är ytterst begränsat. Skor stod dock högt i kurs (undra varför?) och ut ur skoaffären kom vi med en välfylld påse. 4 par skor var bara tvungna att följa med honom hem och visst, den killen sliter ju en del med sitt eviga fotbollsspelande på raster. Största fyndet var ett par Goretexkängor som han ville ha till vintern. Eftersom det var förra årets modell och bara ett par kvar var priset nedsatt från 1099 till 299kr. Whopwhop! That´s my boy! Lite besök i spelaffären, matshopping och så lunch på stan innan vi for hem. Och lagom till att vi parkerade bilen utanför huset så öppnade sig himlen.

004

Nu smattrar regnet frisk mot rutorna och det är sådär skumt ljus. Jag sitter uppkrupen i soffan med en kopp varm saft, några ökenkex och tända ljus. Straxt ska jag preppa för lite mexbuffé ikväll men ut, det går jag inte mer idag. Nu blir det kura inomhus för hela slanten. Kanske precis just den avkoppling jag behövde som mest. Imorgon, imorgon vill jag ha det som bilden nedan då det är dags för fotbollscup för Gabriel igen.

005

Hoppas ni har en fin lördag vänner. Kram Mia

One thought on “Shoppingkungen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *