Various kind of…..

….everything I may say. De senaste dagarna har jag uppmärksammat att det är i variationerna det händer. Att det kan skilja sig så markant åt att det nästan framkallar ett skrattanfall hos mig. Eller möjligen ett aggressionsutbrott . Det varierar liksom det också. Helgen bjöd på lite av både det ena och det andra. En högst irriterande fotbollsmatch likväl som en härlig fikastund hos nyvunna vänner. Inget planerat likväl som massvis plockat och fixat här hemma. Ömsom sol och lite gott väder på altanen likväl som hotfulla molnhimlen och ösregn i massor. Riktigt stabbig snabbmat likväl som en kärleksfullt tillredd buffé på hemmaplan. Allt i sin enkelhet , men ändå….

001

006

På många sätt kan man väl säga att det är variationerna som livar upp tillvaron. Det är ju för väl att ingenting trist/tråkigt/jobbigt varar för evigt och inte hade man väl uppskattat allt bra och roligt i tillvaron om det jämt vore så? Då hade man förmodligen tagit allt det där för givet. Även om jag ibland kan känna mig lätt schizo när det svänger i såväl privatliv som rent professionellt på jobbet, så skrattar jag inte sällan ganska gott åt det också. Som när bästisMaria och jag igår hade en lätt distracted day at work. Vi for från det ena till det andra – från Styrelsemöte och strategiska beslut, via fixande med skolenkäter och ihopplock inför morgondagens (läs dagens) friluftsliv till att leka VVS-firma och försöka komma underfund med läckaget på toaletten och som gav oss ett härligt torkjobb i bibliotek och i korridor. Tja, man är liksom inte bättre än man gör sig så…..

005

Imported from Pixbox

Det roligaste ändå är nog hur människor klär sig så här års, ty här kan man verkligen tala om variationer. Tja, inte riktigt så illa som på bilderna men inte heller så gigantiskt långt därifrån. Rektorskan hon vågar vägra höst en stund till, åtminstone på dagtid till jobbet. Jag kör på kortärmat och benfritt so to speak, medan jag lätt kan springa på människor i affären i boots, jeans och tjocketröja. Sprang till och med på en med mössa och täckväst häromdagen. Wow! Och nog för att jag när en liten längtan efter en del av mina kläder i garderoben, men längtan av att behålla sommarkänslan och solen lite till tar alltid kommandot.  Ikväll har Gabriel golfträning. Förra veckan fick jag tvinga på honom en långärmad hood och långbyxor och jag var supernöjd att det lyckades. På golfbanan sprang vi på tränaren i full mundering (överdragsbrallor, jacka och mössa). Vi får väl se hur det slutar idag – solen skiner här nämligen så wish me luck! TB har gameday, mer säger jag inte just nu. Jag hoppas innerligt att det blir ett statement idag!

Kram Mia

8 thoughts on “Various kind of…..

  1. Du skickade hit solen och bara ben idag 🙂
    Tusen tack för det. Det är ljuvligt med soliga september dagar.
    Variation i livet, det behöver vi alla.
    Kram vännen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *