Caught a cold

The perfect birthday gift just landed here in Happyvardag – Three out of four have caught a cold. Lovely! Or not! Nåväl, finaste maken har klarat sig än så länge men vi andra tre, vi låter som raspiga gamla skivor till kaffet. Vi hostar och snörvlar, missbrukar nässpray i parti och minut, sörplar hemgjord milk shake och vältrar oss i vår självömkan. Är det inte underbart så säg?

205

Nåväl, det var bara att ta sin snuviga näsa och masa sig till jobbet idag. Och idag var det dags för stora brandövningen. Det är väl märkligt hur adrenalinet pumpar i när larmet går, fast att det är en planerad övning. Hur som helst gick den galant och resten av dagen fick jag sedan tillbringa i köksregionen. 3 anställda (däribland maken) representerar nämligen Svettpärlan i en stor golftävling och jag drog vinstlotten att få kampera ihop med finaste Janne i köket. Idag serverade vi Minestronesoppa och smörgås med pålägg samt yoggi till dessert. Dagen svischade förbi och när disk och städ var avklarat kilade jag ner på mitt kontor en stund. Eftersom jag hade glömt ombyteskläder fick jag hålla mig där med mina uppgifter. Jag luktade nämligen inte mumma precis. Seneftermiddagen tillbringades sedan med altanhäng efter en ljuvlig dusch. TB är hemkommen från skolan (avsevärt mycket piggare, vilket är väldigt skoj för honom), GB har hängande ögon men förlustar sig nu efter en vilopaus i soffan med ömsom lite golf, ömsom lite fotboll i trädgården. Själv dristar jag mig som mest till att fundera över om jag ska resa mig från solstolen eller ej. Imorgon är det äntligen fredag…

Kram Mia

6 thoughts on “Caught a cold

    • Nä, det där tropiska och sedan svensk sommar på det och så lite värme igen. Man hänger verkligen inte med….
      Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *