Solen strålar på min dag

Det är så rättvist tycker jag. Att morgonens moln och dis, knappa 8 grader sakta men säkert fick ge plats för klarblå himmel och strålande sol. På min alldeles egnaste födelsedag. Eller egen och egen, jag delar den säkert med många men framförallt med en fantastisk man vid namn Stefan Hyttfors. Om ni får möjlighet att gå och lyssna på honom, gör det. Gillar honom skarpt. Maken och jag stötte ihop med Stefan under fotbollsVM 1994 i USA. Då verkade han som fotograf och eftersom en av våra kompisar hade samma yrke hade vis stämt träff med dessa pojkar efter midsommaraftonens match i Pontiac Silverdome i Detroit. Och vi glada och uppfyllda, hamnade på en bar och drack de största Margaritas man kan tänka sig. Lovely! Så man kan alltså säga att solen skiner på vår gemensamma födelsedag.

007

Morgonpromenad och så off till work. Många födelsedagskramar, lite sång och så uppvaktning. Fast kalaset hade vi ju i lördags (tack och lov).

012

Vackraste födelsedagskortet (och faktiskt det enda mina vänner. Sociala medier rules när det gäller kommunikation) fick jag av bästisMaria som bjöd mig på lunchdejt på stan. Vi valde ett skärgårdsinspirerat ställe förstås, visst är det väl underbart med denna utsikt mitt i staden.

010

Här satt vi länge och njöt mitt i solen idag. Åt och pratade. Fylldes på lite extra. Bara idén om två olika rätter som du kombinerar som du vill och så superkrispiga salladsbuffén – me like! Resten av jobbedagen gick sedan som en dans. tack för en urmysig pratstund Irre, Anette och Nettan H. Nu har vi mellanlandat hemma innan kompsiAgaton och Gabriel ska lämnas på fotbollsträning. TB har också träning och jag gissar därför att någon fördelsedagsfira idag blir det inte tal om. Matig kvällsmacka och en iskall Peroni kanske dock……

009

Födelsedagsrektorskan tackar, niger och skickar varma kramar till er alla som på olika sätt har uppmärksammat min…hrm…..25årsdag. Det värmer mitt högst ungdomliga hjärta! Puss på er!

 

 

 

 

6 thoughts on “Solen strålar på min dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *