Before and after

Visst är det väl underbart med före och efter bilder? Jag bara älskar det där. Tittar och fantiserar, funderar på hur jag hade valt att göra i före-stadiet. Får inspiration, som för övrigt kanske inte alltid är till alla andras belåtenhet. Särskilt inte de som blir involverade i att färdigställa ”efter” so to speak. Och inte för att jag har några inredningsskills egentligen – inga att tala om med tanke på alla fantastiska bloggare jag följer, men vet hur jag vill ha det. Det vet jag. Och det där räcker långt nog för att tillfredsställa en själv. Idag utmanar jag ödet och visar före och efter bilder av våra altanmöbler.

Så här såg det ut innan. Ett nätt litet möblemang på stor altan. Jag hade önskat att jag hade haft känslan för krukor och växter, mysfaktorer och annat men tyvärr…..that´s not me. Men en större altangrupp ville jag ha.Och ett bra parasoll, så så fick det bli.

Något större, långt mer socialt möblemang. Och världens goaste parasoll. Jag verkligen älskar hur det blev efter nyinköpet. Så här ute sitter jag nu mest hela tiden. bloggar, bloggpromenerar och läser en massa. Supermysigt! Fredagen har bjudit på fika med mysigaste brorsbarnen med deras kids och en massa bus och lek.

Golfbanemys, handling och så en cykeltur till bästisMaria medan mina grabbar spelade golf. Här bjöds det på iskallt i glaset, härliga tilltugg och så massor av prat och skratt. Så lyckligt lottad man är sim har en sådan vän. Om bilden är före eller efter är upp till var och ens tolkning.

Happy Friday folket….Kram Mia

 

5 thoughts on “Before and after

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *