Time to get started

August is here – time to get things started. Många sommardagar har passerat och än finns det förhoppningsvis många fler att njuta, men ändå. Det är absolut hög tid för rektorskan att liksom smyga igång en del grejor, så att det inte blir en alltför markant skillnad. Jag tänkte att augusti månads entré skulle få vara startskottet och så blev det….

…..Så idag brydde jag mig inte om att fästa solglajjorna på näsan det första arla morgonstund, inte heller snörade jag på mig dojjor  och promenerade. Nä, då maken for till golfbanan satte jag igång med skolfixeri. Listor har skrivits och PM likaså, agendor har klurats ut och kommit på pränt, viktiga datum sorterats in på rätt plats i almanackan och små anteckningar gjorts. Några timmars effektivitet och tro på sjutton, men det verkade som om jobbhjärnan fungerade riktigt bra idag. Fråga mig gärna vid skolstart om det verkligen var så, men….

Dagen idag blev en ärendedag. Lämna TB vid tåget, köpa golfvagn till GB, fika med svärmor och goa släktingar från Nyköping. Fixa lunch, hämta mor för en tur till kyrkogården och handling och så ringa lite samtal. När solen började sänka sig något och vinden tilltog var det hög tid för nästa lilla projekt, nämligen vedhögen. Jag har en svag aning om att i år, just i år kommer den att värma mer än två gånger so to speak…

Vedboden utstädad och rektorskan kan därmed när hon vill påbörja instaplingen. Skönt att veta! Efter ett snabbvarv med snabeldraken sitter jag nu och hänger i på altanen. Det fläktar enormt skönt och jag njuter av en iskall cola light. Dags att ta sig an duschen innan vi ska hem till finaste svärisarna på lite käk ikväll. Imorgon tror jag bestämt att jag åter intar mitt sommarlovsmode. man får ju inte chocka kropp och själ alltför mycket, eller hur? Happy Friday folket! Kram Mia

 

2 thoughts on “Time to get started

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Current ye@r *