När solen sänker sig i viken…..

Men hallå, livet och sommaren och kärleken och…..Mitt hjärta svämmar över, känslorna nästan överfaller mig om och om igen. Jag känner lyckan bubbla i mig, fylls på av allt och ingenting. Känner hur axlarna hänger avslappnat. utan att för den skull vara tunga. Andningen befinner sig på normalbasis nu i magtrakten och hela mitt system andas harmoni. Jag kommer på mig själv att svara lätt och avslappnat, fångar alla ögonblick jag kan med ett leende och tänka att vad det än är, så löser det sig. Fyller dagarna av sådant som jag borde unnat mig för länge sedan. Tänker knappt, bara går på magkänsla och tanken om vad som skulle vara bra för mig/oss/vi. Både gårdagen och dagen idag har följt detta mönster. Igår for vi till kompisMelvin under stora Möcklöbron och blev helt betagna av deras sommarparadis. Drack iskall hemgjord jordgubbssaft och åt kanelbullar, badade i viken och pratade en massa. Tack söta familjen Ramvik för att ni tog hand om oss – så efterlängtat av oss alla.

Gårkvällen bjöd på en liten dipp, men som ni vet är sådant undantaget som bekräftar regeln, och när morgonen sakta grydde visade det sig att ”trollet” hade spruckit (som så många gånger förr) i dagsljuset. Puh! Jag inledde tisdagen med en promenad runt Trumme med Milou och sedan snabba kortrundan med löpardojjorna för enbart rektorskan. Ett morgondopp hann jag med, jajamen i träningskläderna, och sedan klifsade jag hem i mina Nike Free 3.0. Dusch och frulle under parasollet i trädgården.Jag skulle inte kunnat önska mig en bättre start på dagen.

Grabbarna spelade sedan golf och jag for till jobbet en sväng samt gynnade Ica Maxi förstås. Därefter fick jag hjälp av bästisMaria med lite utskrifter sedan var det bad för hela slanten. Sol och bad på bryggan, lite nya badgäster och jag gissar att några hade span. Hehehe… När TB for till träning landade maken och jag på altanen med lite dryck och tilltugg. Fick ett mess av finaste familjen Bovbjerg om vi ville med på en båttur och vem tackar nej liksom. Iväg for vi tillsammans…..

Vi tog vattenvägen förbi Trummenäs och Säljö Udde in mot vår vackra Skärgårdsstad, Karlskrona.

Magiskt sken i motljus. Vi for genom Stumholmskanalen och bara njöt av att cruisa omkring.

Sedan for vi hem till Torsnäsviken igen. Dags för kvällsbad och att åka ring efter båt. Spännande! Premiärtur för såväl Gabriel som rektorskan – snacka om att det flyttades gränser idag alltså.

Så där roligt hade jag. Och medan solen sakta sänkte sig över Torsnäsviken låg vi och guppade omkring i havet. 27 grader och nästan vindstilla – vad mer kan man önska sig? Tusen tack världens bästa familjen Bovbjerg – vi har så mysigt med er. Ni är bäst! Väl hemkomna roddade vi snabbt ihop lite burgare till grabbarna och en tonfiskdito till rektorskan. Varsin iskall dricka och så hängde vi på altanen en stund. Bleke på viken och en ljummen bris i ansiktet. Hoppas innerligt att det estimerade ovädret inatt och klass 1-varningen inte alls hittar hit. Kram och sov sött vänner….

4 thoughts on “När solen sänker sig i viken…..

 1. Ja, det är en underbar sommar vi blir bjudna på i år.
  Härliga bilder.
  Vet inte varför mina kommentarer försvinner ut i cyberrymden på dina senaste inlägg och vissa syns bara hälften så får jag skriva lite till. Men det gör jag så gärna 🙂
  Inga världsliga problem.
  Ni får ha en underbar onsdag.
  Kram

  • Helt ljuvligt! Undra om det är något vajsing på min sida/portalen? Ska be min webmaster kolla på det där. Här vaknade vi till regnets trippelitroppande idag. Hoppas solen skiner i Götet idag. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *