Himma igen

Floridiansk tid startade vi måndagen klockan 07 men helt sanningsenligt övergick söndagen i måndag och både maken och jag var vakna. Nästa hela natten var vi vakna, helt ofrivilligt. Känslan som uppstår då man blir matförgiftat kvällen innan hemfärd är rätt kaotisk kan jag säga. Bläh! Så att det blev en tuff hemresa har ni säkert redan listat ut. Resan i sig var  en bra rutt och bra tidsintervall, men att vara utan mat och dryck i minst ett dygn gör en inte direkt pigg och rapp. När sedan tågte mellan Kastrup och Karlskrona började strula vid Hässleholm visst jag inte först om jag skulle skratta eller gråta. Väl hemma vid straxt före 18 kunde vi konstatera att vi varit på resande fot i 26 timmar. Kalufsen såg ut som om jag hade kammat den i smör, ögonen hängde värre än på ledsna hundar, kroppen släppte ifrån sig en lätt svettdoft och jag lovar att jag hade päls på tänderna. Hua!

Men hem ljuva hem. Även om jag verkligen har älskat vår vistelse i Naples så är det något visst med hemma. Nu är klockan över 23.30 och jag måste nog snart lägga huvudet på kudden och krascha gissa jag. Många saker är uppackade (eller vad sägs om högavis med nya kläder, mysiga produkter och så….håll i er…..30 par skor. Fast alla är inte mina. Jag vann inte ens den interna shoppingligan. Sådetså…), tvätthögarna sorterade och morgondagens to-do-list är skriven. Mest samtal att ringa men ändå. Klockan ringer 08 eftersom TB har träning imorgonbitti. Han längtar febrilt. Jag hoppas magen mår bättre imon och att ögonen inte hänger så förbannat. Och att jag inte ska sakna mina små älsklingar ovan som fick stanna kvar i Florida allt för mycket. Utförligare blogg kommer imorgon vänner. Kram Mia

 

6 thoughts on “Himma igen

  1. Men… var det du som blev magsjuk? Stackare! Hoppas verkligen att du mår bättre nu! Jag tycker att ni får resa friska nästa gång 😉
    Välkomna hem till bastu-Sverige, och glöm inte att skriva på din to-do-lista att du ska njuta och ta det lugnt hemma i Sverige också.
    Kramen J

    • Drygt med magen och nä, jag är fortfarande risig, Dock är det lättare att vara risig på hemmaplan. Har njutit ordentligt idag. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *