Att ha öronen fulla av hubba bubba

Åh, härliga goa Tyskland. Det satt förvisso långt inne, men till sist segrade kraften. Kraften att våga ta risken. Att våga vinna innebär osökt att man vågar utsätta sig för risken att förlora. Få lag vinner nämligen framgång genom att mesa och mjäka, genom att safea och enbart sikta in sig på att parera motståndare. Visst var det lite trevande från start men sen, sen klev de fram. Det tyska teamet visade vägen. Och givetvis firar vi här ikväll. Alla utom lille Gabriel som gråter krokodiltårar över att hans älskade Messi inte vann. Livet är hårt ibland…..

Här har vi firat söndag idag (eventuellt har även ni gjort det. Hehehe… även om vi lever i olika dygnsrytmer så skiljer det ju inte flera dagar emellan. Just note to self liksom….). Vi tog lite sovmorgon och njöt sedan av goefrulle@poolside. Hjälp vad jag kommer att sakna det där. Ganska tidigt rullade familjen Happyvardags bil ut från vår Community med sikte på Lowdermilks beach, Naples. Sol (älskade sol), klarblå himmel och smaragdgrönt vatten. Ett helt delfinstim simmade runt oss och vi plaskade omkring och gjorde (vad vi tror i alla fall) delfinljud. Nästan 5 h med inga måste at all. Aktivitetsnivån är minimal – lite strandtennis, lite sträcka sig efter iskall dryck eller fika och massor av bad förvisso. Jag läser nästan ingenting, pratar mycket sparsmakat. Nöjer mig med att sluta mina ögon, vaggas bort av såväl vinden som vågornas brus, lyssnar på fåglarna. Torkar eventuellt lite svett och solkräm ur mina ögon, plirar lite i motljus. Låter tankar komma och gå. Skiter högaktningsfullt i att tänka dem färdigt. Njuter för fulla muggar.

En annan som njuter för fulla muggar är han som har öronen fulla av hubba bubba. Ni vet det där sega karamellrosa tuggummit som bara doftar helt underbart. Och naturligtvsi är det inte så att vi har kletat igen öronen med just hubba bubba, men har man haft en elaking till öroninflammation så har man. Då är det no mercy liksom. Givetvis finnes det mesta man kan tänkas behöva i vår lokala mataffär med inhyst apotek. Väldigt effektiva öronpluggar används för att skona vår lille goding. Den absolut bästa pluseffekten är att Mr ”Jaghöralltochvillvetaalltochgärnaalladetaljer” numera har en kraftigt selektiv hörselförmåga. Kommer eventuellt att köpa med mig några paket hubba-bubba-proppar hem för lite olika tillfällen i vardagen.

Söndagstimmen är nu sen (21.30) och det är dags att natta kudde. Ikväll har vi kört stor BBQ@poolside och även njutit av lite gott iskallt i glasen. Imorgon är det tidig uppstigning för lite strandhäng, sedan sägs det att det skall införskaffas wedgar och nya trollspön till vår alldeles egna leftie. PGA, here we come.

Kram Mia

 

2 thoughts on “Att ha öronen fulla av hubba bubba

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *