Beachdudes and some surfdudes too

Ok vänner. Vädret här i Florida levererar vill jag lova. Big time! Vi startar på en 26-30 grader lagom till morgonträningen vid 7.30. Har man tur finns det några spridda cirrus på himlen som lightar upp svettningarna något.  Vid 10.30 har vi garanterat klarblå himmel och temperaturen stiger med jämna steg. Framåt lunchen kommer lilla middagsbrisen och det svalkar så skönt. Eftermiddagarna bjuder sedan på ihållande hetta och en pool som håller minst 32 grader, trots påfyllandet av kallt vatten.  Nästintill på klockslaget 17.15 bryter sedan värsta ovädret ut – filmblixtrar klyver himlen om och om igen, åskan dundrar ovanför oss och himlen öppnar sig för ett uppfriskande regn. I bästa fall når temperaturen 25 grader efter väderomslaget. Det innebär att kvällen ute i vår Lanai erbjuder en andningsbar tillvaro lagom till middagen. En får icke klaga som ni förstår…..

Måndagsmorgonen började tidigt då det var träningsdag för oss alla och envar. Gabriel och jag cyklade med TB på hans löprunda och medan de körde styrka hemma, drog jag ut på en löprunda. OMG, andningen var tung idag. Väl hemma blev det 20 längder i poolen innan frullen intogs @poolside. Lite hemmatrix, lite poolhäng och så lunch a la left overs. Eftermiddagen spenderade vi sedan på beachen. Underbart stora vågor sköljde över oss, om och om igen. Badkarsvarmt vatten. Och helt ärligt, ibland visste vi knappt vad som var upp och vad som var ner. Solen gillade oss.Idag med. Många timmar av gupp i vågorna, surfande och snäckpeeling på alla möjliga ställen på ens kropp satte sina spår. Hej hallå solsveda!

Nu håller vi måndagskväll här i Naples. Vi kollar Tyskland vs Nigeria och konstaterar att det är två enormt skillade målvakter på plan denna match. Ikväll blir det hämtpizza och öl by the pool. Life is good!

Kram Mia

6 thoughts on “Beachdudes and some surfdudes too

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *