Partly Cloudy

Halvklart. Eller växlande molnighet. Väder är det dock säkert att vi talar om. Jag vet precis vad detta väder innebär hemma i vår Happyvardag. Det betyder eventuella stunder av sommarkänsla och ganska långa stunder av frossbrytningar, regn och förbannande av läget. Här i Florida håller vi som bäst på att lära oss något helt annat, nämligen att Partly Cloudy Florida style är = med

Japp, so it is. Närmare 98F idag och ca 5 Cirrus drog förbi. I horisonten kunde man ana några bulliga vita cumulus, men inget som till närmesevis kunde påverka vare sig värme eller nederbörd. Och skulle man ha förbannat läget skulle man ha varit värd ett kok stryk. Tänk att väder kan vara så olika……

Idag vaknade jag tidigt. Efter lite övervägande med mig själv drog jag på mig träningskläder och hör och häpna, sprang 35 minuter. OMG! Varken lätta steg eller lätt andning, men I did it. Frulle @ poolside och sedan packade vi för några timmar på Barefoot Beach Preserve. Underbart härligt. Och solen tog mina vänner. Lite mer på somliga än andra och definitivt på vissa kroppsytor mer än andra. Say no more….

Så underbart skönt. Det är något visst med badkarsvarma horisontbad och så lite hoppande delfiner och ett Sköldpaddebesök. Man känner sig verkligen så vansinnigt mitt i livet liksom….

Barefoot kommer med en mängd lyxiga kåkar och man blir helt swept away.  Tänk att vissa människor bor såhär alltid. Galet! Häftigt! Underbart!

Dryga  3 timmar flög fram och vi hade mysigt ända in i kaklet. På vägen hem kollade vi in vackra kåkar, eller vad sägs om:

Väl hemma blev det en slapp kvällning med poolbad, lite hushålls catch up (min älskade syster överraskade mig och fixade allt) och sedan hemmamiddag med Pasta Bolognese, Asiansalad med sesameoil och Italian bread. Mums! Nu laddar vi för kvällsbad, eller sänggående – det råder lite delade meningar om detta. Några har smort in sig för 17 gången. Life as it happens when it is partly cloudy. Or not!

Puss på er

4 thoughts on “Partly Cloudy

  1. Jag njuter verkligen av dina inlägg, känslan att få drömma sig bort mot ledighet, sol och värme. Ni ser verkligen ut att ha det perfekt!
    Vaknade i morse av meddelande från dottern over there… resan gick bra och värdfamiljen verkar underbar! Ska bli kul att få följa henne också.
    Kram J

    • Åh vad gott att dottern kommit fram. Hon kommer att ha the time of her life…..Vi åker till Orlando imorgon och blir där i 3 dagar. Ska bli så kul. Kram Mia

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *